Ličenje: jesenski sijaj

14. 10. 2009

Priljubljeni poletni lepotni trend, pri katerem ustvarimo sijoč videz, je primeren tudi za jesenske dni. Z blagimi ličili, ki ustvarijo sijočo kožo in poudarijo oči, ne moremo nikoli zgrešiti.

Predstavljamo vam nekaj preprostih korakov, kako zažareti v jesenskem sijaju. Preizkušajte različno in si ustvarite najljubše kombinacije.

  • Podlago za senčila nanesite na veke in jo razmažite vse do obrvi.

    Nato nanesite senčko v vaniljinem odtenku, prav tako vse do obrvi. S tem boste osvetlili veko in poudarili oči. Ne pozabite na notranje kotičke oči. Na trepalnice nanesite maskaro. Namesto črne lahko uporabite tudi rjavo.

  • Doseči želimo nežen videz, zato ne pretiravajte pri nanosu ličil.

    Priporočamo, da uporabite kremni osvetljevalec v barvi breskve, saj ta pristaja večini odtenkov kože. Večina kremnih osvetljevalcev je večnamenskih in jih lahko uporabite le na licih ali po celem obrazu. Prav tako jih večino lahko uporabite namesto podlage ali pudra. Za nanos uporabite čopič, ki ga uporabite za nanšanje tekočega pudra, saj boste tako dosegli veliko lepšo teksturo, kot bi, če bi ga nanašali le s prsti.

  • Z velikim čopičem za nanašanje rdečila za lička nanesite bronzer.

    Začnite na ličkih in s krožnimi gibi nadaljujte po ličnici proti lasišču. Pazite, da boste čopič dobro otresle in tako preprečile nastanek grudic. S čopičem dobro vtrite bronzer v kremni osvetljevalec in temeljito zabrišite meje.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave