Lepotno: Toni, Kate, Chris, SJP, Blumarine

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Toni, Kate, Chris, SJP,  Blumarine - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijsko gradivo

Toni Garrn je zvezda nove reklamne kampanje za Shiseido. Fotografije, za linijo ličil Clé de Peau, je posnel znameniti fotografski dvojec Mert Alas in Marcus Piggott.

Kate Moss se zvija po svilenih rjuhah v reklamnem videospotu za dišavo Parisienne modne hiše Yves Saint Laurent.

Chris Noth je nov ambasador obrazne linije za moške. "Živina" je postal obraz kozmetične hiše Biotherm.

Medtem pa je svetovno znani kuhar predstavil svojo prvo dišavo. Jamie Oliver bo, v sodelovanju z Bello Crane, ustvaril kolekcijo dišav za dom in osebno nego.

Ste že mislile, da se trajna ne bo nikoli vrnila? Sporočamo vam, da živite v zmoti. Stil pričeske, ki je svoj vrhunec doživel v osemdesetih, se počasi vrača. Na pričesko, ki so jo nosile naše mame, je opozorila Sarah Jessica Parker v novem nadaljevanju filma Seks v mestu. Ni pa edina. Z naslovnice revije W se z grivo ponaša tudi supermodel Kate Moss. Med znanimi pa ni obšla niti pevk Whitney Houston in Lady Gaga.

Še ena modna znamka bo dobila svoj parfum. Blumarine predstavlja Lei odore bellisimia. Čudovito dišeča bo v reklamni kampanji italijanska manekenka Bianca Balti, katero smo lahko občudovali na modnih pistah znanih kreatorjev kot so Chanel, Oscar de la Renta, Zac Posen in Marc Jacobs. Na voljo od oktobra.

Najbolj brano