Lepotno: Scarlett, Dior, Alicia, nove dišave

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Scarlett, Dior, Alicia, nove dišave - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija RedDot

Rdečelasa Scarlett

Čeprav je Hollywood zajela prava manija rjavolask, pa je Scarlett Johansson naredila korak dalje. Potem, ko je značilno svetlo barvo las zamenjala za temno kostanjevo, je tokrat na udaru rdeča. Trenuten odtenek je tako imenovana benečanska blond niansa, kombinacija svetlih in rdečkastih las. Pohvalno je zopet videti lepotico v svetlejši različici in ne dvomimo v to, da bo igralkina barva las postala velik hit.

Diorjeva pričeska

Frizer Orlando Pita je zopet ustvaril pričeske, videne na modni reviji visoke mode Christiana Diorja. Tokratni namen se skriva v videu za vse tiste, ki si želijo sami doma pričarati kanček visoke mode. Poudaril je kodraste lase za jesenske dni, ki bodo velik hit tudi v prihajajočem letnem času.

Eko Alicia

Alicia Silverstone pa je bolj kot po svojih igralskih spodobnostih znana po svojih okoljevarstvenih aktivnostih. Tako je zvezdnica najstniškega filma Nima pojma ustvarila čopiče in torbice za ličila z EcoTools, kar se popolnoma ujema tudi z njenimi veganskimi prepričanji. Njene eko torbice imajo cvetlični potisk, z njenimi najljubšimi rožicami – sivko, vrtnico, krizantemo in materino dušico. Razlog za ustvarjanje te kolekcije leži predvsem v dejstvu, da ljudje lahko delujejo fantastično tudi z naravnimi izdelki.

Svet dišav

Viktor & Rolf: Eau Mega

Modna hiša Viktor & Rolf predstavlja novo dišavo za ženske. Po njuni uspešnici Flowerbomb oktobra prihaja Eau Mega. Primerna za ljubiteljice vodnih not listov vijolice, bazilike in hruške. Obraz omenjenega parfuma bo svetovno znana manekenka Raquel Zimmermann.

Escada: Desire Me

Po lanski izdaji Escada Incredible Me, prihaja nova zapeljivka - Escada Desire Me. Vonj, namenjen moderni, mladi ženski, ki uživa v središču pozornosti, je kompozicija grenko-sladkih agrumov, kjer prevladuje mandarina, in potonike, z svežimi zelenimi listi. Na voljo od avgusta. Reklamno lice kampanje pa je Olivia Wilde.

Marc Jacobs: Daisy Silver Edition

Daisy Silver Edition je nova, omejena izdaja modne hiše Marc Jacobs. Po črni in zeleni steklenički, tudi nova srebrna vsebuje enake arome kot predhodnici. Spoj jagode, listov vijolice, jasmina, svetlega lesa, vanilje in mošusa. Na prodajnih policah v naslednjem mesecu.

Najbolj brano