Lepotno: Milano, Victoria's Secret, Salma

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Milano, Victoria's Secret, Salma - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree

Lepotne smernice za jesen

Kratko poročilo iz Milana. Obožujete t.i. smoky eyes, ampak ste že naveličane črne barve? Nič zato. Pri Robertu Cavalliju in Fendiju so črnino zamenjali za sive odtenke. Oči imajo prednost pred ostalimi predeli obraza, zato so na ustnice nanesli šminko v nežnih, skoraj neopaznih tonih. Umetnica ličenja pri Cavalliju Pat McGrath je na predelu oči uporabila močne metalne barve. Vendar pa črna ni popolnoma zapustila modne brvi. Donatella Versace naravnost obožuje intenzivno črno naličene oči.

Gucci je inspiracijo našel v osemdesetih, v pevcu Davidu Bowieju in njegovih mavrično obarvanih očeh. Uporabljena mešanica močnih barv: vijolična, siva, rdeča ter zlata.

Čeprav na modnih pistah prevladuje močan make-up, pa Burberry in Missoni še vedno stavita na naravno lepoto. Zlati odtenki so krasili manekenke modnih znamk Marni ter Dell'Acqua.

Nežni, prozorni toni ali pa kričeči rdeči odtenki šmink (Gucci, Armani, D&G) bodo glavno vodilo za hladne dni. Lasje so v večini primerov umaknjeni z obraza. Speti v figo ali konjski rep ali pa zgolj počesani nazaj.

Novi parfum Victoria's Secret

Angelčka znamke spodnjega perila Victoria's Secret Miranda Kerr in Behati Prinsloo sta v Los Angelesu promovirali novo dišavo Heavenly Bloom.

Navdih za dišavo je bogat šopek belih cvetlic, ki s svojimi nežnimi aromami vzbujajo domišljijo. Dišavno kompozicijo tvorijo rumena frezija, mandarina, sočna dinja in cvetovi hruške. Srčni toni so cvet magnolije in jablane, jasmin, gardenija ter sok marelice. V spodnjih akordih pa najdemo mešanico svetlega lesa in mošusa.

Salma s kozmetiko proti staranju

Salma Hayek bo razkrila skrivnost svojega prekrasnega videza.

Igralka bo lansirala lastno linijo kozmetike proti staranju. Inspiracijo je dobila pri svoji babici, nekdanji umetnici ličenja Marii Luisi. Maria je ustvarila kozmetiko, da bi njena koža delovala sveže in mlajše tudi v jeseni življenja. Latino lepotička razmišlja o ponovnem ustvarjanju babičinih losjonov.

Kozmetična linija bo nosila ime v čast preminuli Marii Luisi.

Najbolj brano