Lepotno: L'oreal, Prada, Narciso

Kratke lepotne novice.

Lepotno: L'oreal, Prada, Narciso - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

L’Oréal Paris podpisal z igralko Elizabeth Banks

L’Oreal je k sodelovanju za najnovejšo kampanjo povabil Elizabeth Banks.

Kozmetični gigant je znan po svojih ikonskih reklamah, v katerih se pojavljajo znani obrazi s sveta slavnih. Med njimi so tako razočarana gospodinja Eva Longoria Parker, pevka Beyonce, ter igralki Scarlett Johansson in Penelope Cruz. Lizin talent ter lepota, ki se izredno ujemata z njeno inteligenco in prijaznostjo, njen naraven šarm in priljubljenost med gledalci, so razlogi za L’Orealovo odločitev. Blondinka je nad sodelovanjem navdušena, saj se bo znašala v družbi lepotic, ki so do sedaj izgovorile znamenito frazo: Ker se cenim. Igralka se bo v medijih prvič pojavila februarja.

Prada promovira dišavo Amber v filmu

Prada predstavlja svojo ženski vonj Amber na platnu.

Dišava je ujeta v grafiki, animiranem kratkem filmu, imenovanem Fallen Shadows (o.p. Padle sence). Film bo del nove reklamne kampanje, prikazane v 300 italijanskih kinematografih. Reklama, katere režiser je James Lima, bo prikazana pred in po filmih v določenih kinodvoranah vse do 31. decembra. Medtem pa bo istočasna reklama, ki bo narejena iz izsekov filma Fallen Shadows, prikazana v italijanskih, ameriških ter britanskih medijih.

Sveže in cvetlično: Essence

Modni oblikovalec Narciso Rodriguez si je za pomlad izbral najljubši ženski modni dodatek: parfum.

Essence, kreatorjeva druga ženska dišava, se bo na policah v ZDA pojavila v marcu, medtem ko bo ženske drugod po svetu razveselila šele v aprilu. Parfum, ki ga je ustvaril Alberto Morillas, je opisan kot mušusev cvetlični prah, z dodatki irisa, vrtnice in benzoina. Stekleničko v srebrni, ki spominja na ogledalo, je oblikoval Ross Lovegrove skupaj z Narcisom.

Fotografije promocijsko gradivo

Najbolj brano