Lepotno: Kate, Minx, nove dišave

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Kate, Minx, nove dišave - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija RedDot, Fotografija www.sweetsquared.com

Kate Winslet z novim lepotnim nazivom

Igralka Kate Winslet je prejela nagrado Ultimate Natural Beauty.

Oskarjevka je za seboj pustila eno izmed najlepših žensk vseh časov, Audrey Hepburn. Po poročanju tabloida Sun, naj bi Kate očarala s svojim klasičnim angleškim videzom, ki naj ne bi potreboval pretirane količine ličil, da bi njen koža izgledala izjemno. Na lestvici naravnih lepotic se znajdejo še Kelly Brook kot tretja in že večkrat omenjena članica skupine Girls Aloud Cheryl Cole, na četrtem mestu. Na začudenje mnogih, pa sta lepotici Angelina Jolie in Scarlett Johansson ostali daleč zadaj, kljub temu, da je bila pred kratkim Angie izglasovana za najlepšo Zemljanko, po vprašanih na internetni strani revije Vanity Fair.

Lepe z Minx nohtki

Manikira nove generacije: Minx. Kaj je Minx? Minx je najnovejši trend pri okraševanju naših nohtkov. Minx, ki ga uporabljajo Beyonce, Lady GaGa, Christina Aguilera ter Rihanna, je drugačno, unikatno in futuristično. Gre za listke metalne prevleke, ki se jih segreje na noht, ter oblikuje v želeno obliko. Nohtke lahko nato po želji še okrasite s črnimi progami in dobite dramatičen videz. In najpomembnejše: Minx nohtki so prijazni do okolja, saj ne ustvarjalci ne uporabljajo nobenih kemikalij, katere lahko najdemo v drugih lakih za nohte.

Nove dišave

Carla Fracci: Hamlet

Tragedija Hamlet Williama Shakespeara ni le ena izmed najbolj znanih svetovnih knjižnih del, ampak tudi navdih za novo dišavo primabalerine milanske Scale Carle Fracci.

Parfum je nenavadna kombinacija različnih akordov, s katerimi prikazuje kontraste med moškim in žensko in je pravo ravnotežje nežnih, svežih, začimbnih in drevesnih sestavin. Naravna svežina in plemenitost, skupaj z intenzivnostjo in dinamiko, so prepletli celotno kompozicijo. V visokih notah Hamleta so agrumi, vodni akordi in hruška, kar napoveduje svež začetek, sočni start in fluidnost. V srcu so magnolija, beli poper in potonika, medtem ko so osnovne note gvajaka, sandalovine in belega jantarja. Črna steklenička je na voljo od začetka leta.

Dior Cruise Collection: Escale a Pondichery

Dior Cruise Collection maju predstavlja svojo novo dišavo. Escale a Pondichery vsebuje akorde črnega čaja, zmešane s sofisticiranimi in elegantnimi notami jasmina, sandalovine in kardamoma, semena, ki se velikokrat uporablja za poboljšanje okusa kave ali čaja.

Guerlain: Shalimar

Guerlain to pomlad predstavlja dve varianti svoje klasike Shalimar, parfuma ustvarjenega 1925. Temni in svetli Shalimar, vonjavi za noč in dan, z bogatimi in dominantnimi akordi vanilje.

Eau de Shalimar v svetli steklenički, je ustvarjen z aromami limone in pomaranče, z dodatkom bergamota. V srcu vrtnica in jasmin, osnova pa mešanica vanilje in ambre. Temni Shalimar Eau de Parfum vsebuje note bergamota, jasmina, irisa in vrtnice, ter v osnovi že omenjeno vanilji.

Najbolj brano