Lepotno: Guerlain, Maybelline, CoverGirl, D&G, Bebe, DKNY

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Guerlain, Maybelline, CoverGirl, D&G, Bebe, DKNY - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Muza Guerlainove kozmetične linije je Natalia Vodianova. Manekenka je navdih jesenske kolekcije, poimenovane Russian Beauty. Ruska lepotica pa je po pričakovanju tudi zaščiti obraz reklamne kampanje.

Zvezdnice Julia Stegner, Erin Wasson, Kemp Muhl, Anna Wang, Jessica White in Emily DiDonato so glavne zvezde limitirane edicije koledarja za leto 2010 kozmetične hiše Maybelline.

Črna šminka, zaščitni znak jeseni 2008, ostaja. Pri reviji Elle so jo uporabili pri fotografiranju igralke Leighton Meester, sedaj pa so za obstoj trenda poskrbeli še pri kozmetičnem gigantu M.A.C.-u. V najnovejši liniji Style Black najdemo intenzivno črno ličilo za ustnice.

Igralka Dania Ramirez, znana po vlogi v seriji Heroji, je najnovejša promotorka svetovno znane lepotne znamke CoverGirl.

Ko smo pri trendih naših nohtkov, se morajo te ujemati z barvo naše polti. Čeprav so modni "goli" nohti, pa vseeno prisegamo na malo bolj živahne barve.

Svet dišav

Pri Givenchyju so končno potrdili, da je Uma Thurman nov obraz njihove dišave Ange Ou Démon Le Secret. Reklamna kampanja, katere avtor je znan fotograf Mario Testino, bo, skupaj s parfumom, luč sveta ugledala prihodnje leto.

D&G: Rose the One

Po udarni kampanji za ličila italijanske modne hiše D&G, pa tokrat prikupna Scarlett Johansson predstavlja parfum. Rose The One je mlajša sestrica zelo uspešne dišave The One. Pred tremi leti ustvarjenemu parfumu so dodali note rdeče grenivke, mandarine, ličija, potonike ter vanilje. Ta sladek vonj bo na voljo za tople jesenske dni.

Donna Karan: Cashmere Mist Luxe

Še ena modna zvezda predstavlja novo stvaritev na prenatrpanem tržišču vonjav. Donna Karan ponuja Cashmere Mist Lux, novo različico parfuma predstavljenega pred 15 leti. Primeren za ljubiteljice bergamota in jasmina.

Bebe: Eau de Parfum

Bebe, znamka Mannyja Mashoufa, konec avgusta lansira svojo tretjo dišavo. Osem let po zadnji izdaji, je tu Bebe Eau de Parfum, vonj katerega spremlja senzualna kampanja. Vonj, namenjen seksi ženskam, v dobi od 18 do 34 let, ki spoštujejo romantiko in preprostost. Izrazite orientalske note, kjer prevladujeta jasmin in sandalovina.

Najbolj brano