Lepotno: Gaultier, Estee Lauder, Clinique

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Gaultier, Estee Lauder, Clinique - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree

Vizualna podoba manekenk na tednu visoke mode

Umetnik ličenja Tom Pecheux je razkril svojo inspiracijo za izgled manekenk na reviji visoke mode oblikovalca Jeana Paula Gaultiera.

Ličila za spomladanski videz je črpal iz številnih virov, med njimi tudi pri nemški pevki Klaus Nomi ter grafični podobi iz šestdesetih ter sedemdesetih let prejšnjega stoletja francoskega nacionalnega radia in televizije ORTF. Pecheux se je osredotočil na obrobo oči s črnim črtalom.

Frizer Odile Gilbert pa je medtem za revijo lase spel v kvadratne fige, ter jih okrasil z različnimi dodatki.

Estee Lauder Pure White Linen Pink Coral

Romantični cvetlični vonj Pure White Linen Coral Pink je nova dišava hiše Estee Lauder, predstavljen v letu 2009, kot predstavnik sončnih dni poleg morja.

Vključuje arome cvetnih popkov, cvetov jablane in rdečega popra. Srčne note so zapeljivi toni jasmina, češnjevi cvetovi, rožnata potonika, medtem ko so v spodnjih notah sandalovina, vanilja in heliotrop. Steklenička je dostopna v tipično oblikovani Pure White Linen dizajnu, nežno rožnate barve.

Obraz reklamne kampanje je igralka Gwyneth Paltrow, parfum pa bo na voljo od marca.

Clinique za zaljubljence

Clinique je predstavil omejeno izdajo dišave, ki bo verjetno na prvem mestu spiska želja za Valentinovo.

Happy in Bloom je delikatna, ljubka in prijetna kombinacija zmrznjenega sadja, rumene slive in bele frezije.

Vse skupaj je ujeto v prisrčno stekleničko, ki kriči po must-have seznamu vsake ženske. Okrašena s cvetovi rožnate cvetlice bo na voljo skupaj z šminko v barvi ledene jagode. Na voljo v specializiranih drogerijah ter na njihovi spletni strani www.clinique.co.uk.

Najbolj brano