Lepotno: Emma, New York, Kenzo, Summer time

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Emma, New York, Kenzo,  Summer time - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijsko gradivo

Emma za Neutrogeno

Neutrogenina družina se širi. Še pred kratkim smo poročali o sodelovanju švicarske znamke in Natasche McElhone. Nova ambasadorka lepote je postala mlada Emma Roberts, osemnajstletna zvezdnica filma Hotel za pse. Rjavolaska predstavlja mladosten duh in samozavest, kar je vedno bilo del Neutrogene.

Lepotne smernice za jesen 2009

Kratko poročilo s tedna mode. Vse tiste, ki prisegate na svež, naraven videz, boste navdušene nad izbiro Marca Jacobsa. Prava frizura? Preprost konjski rep. Frizerski mojster Guido Palau je stil opisal kot sproščen, preprost in raven, kar predstavlja mlado Marcovo dekle.

Medtem pa pri Shiseidu prisegajo na poudarjene ličnice. Zaradi pozornosti na ličkih, pa je minimalna uporaba ostalih ličil. Zgolj malo rjave maskare ter šminka, v nežnih, rdečih tonih.

Ljubiteljice punk in rock videza bodo naravnost uživale. Kar nekaj oblikovalcev prisega na videz punk princesk. Močno poudarjene oči ter skoraj gole ustnice. Črna in vijolična še ostajata vodilni v barvni paleti.

Novo iz sveta dišav

Februarja 2009 je Kenzo predstavil kolekcijo treh miniaturnih parfumov, zapakiranih v lesene skulpture, imenovane Kimiko, Irina in Indari. Japonka Kimiko pod svojim kimonom skriva Flower by Kenzo, orientalski cvetlični vonj, cvetnih in čistih not, iz leta 2000, blondinka Irina predstavlja parfum L'Eau par Kenzo, cvetno vodni vonj iz 1996, simbol vode, čistosti, zdravja, energije, mladosti in brezčasnosti. Tretja lesena lutka Indari pod sarijem krije toplino, ljubezen in strast dišave Kenzo Amour.

Kate Summer Time je omejena izdaja parfuma, namenjenega letu 2009, dostopnega od aprila dalje in ustvarjenega iz svežega cvetnega šopka, kateri predstavlja čustveno stran in ženstvenost Kate Moss. Vonj svežih cvetov nerolija, z akordi grenke pomaranče, divje robide in galbanuma. Delikaten šopek angleških vrtnic prevladuje v srčnih notah, v spodnjih notah pa najdemo ugodne in tople arome mahagonija, tonke in mošusa. Steklenička je okrašena s črnimi in rumenimi cvetovi. Črne vrtnice predstavljajo divje, vroče poletje, medtem ko rumeni cvet pooseblja sonce in radost.

Najbolj brano