Lepotno: Dior, Givenchy, Lancôme, Nars, YSL, Halston

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Dior, Givenchy, Lancôme, Nars, YSL, Halston - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Liz Collins, Fotografija Tyen, Fotografija François Nars

Jessica zopet za Dior

Jesenska kampanja kozmetike Christian Dior je zunaj. Glavna vloga je pripadla manekenki Jessici Stam, katero je za tiskano reklamo posnel Tyen.

Givenchyjeva jesen: vijolična in rjava

Za prihajajočo jesen Givenchy prinaša novo kolekcijo ličil, imenovano Les Poetiques.

Linija senčil Prismissime vsebuje devet senčk za oči v rjavih in vijoličnih tonih. Šminke Flor Leitmotiv so kombinirane z bronastimi in sivkinimi toni maskar, ki dajo popoln Givenchy videz. Tona šmink sta iris in kamelija. Givenchy jesensko dekle je postala manekenka Ekaterina Ukhanova.

Chris Benz za Lancôme

Pri kozmetični hiši Lancôme so k sodelovanju povabili Chrisa Benza, ki bo ustvaril novo barvo šminke za serijo Pout-? -Porter.

Ličilo bo predstavljeno septembra, na njegovi modni reviji. Pri izbiri imena novega odtenka pa lahko sodelujete tudi ve. Svoj predlog sporočite na Benzovi strani oboževalcev na Facebooku.

Narsova Lolita

Jeseni Franćois Nars prinaša Lolito.

Za ubuditev so pri Narsu izbrali rožnato, za izrazita lička, ter modre in bakrene senčke na očeh. Barve šmink so temne, skoraj čokoladni odtenek Fast Ride. Laki za nohte so bili vedno izjemni, trenutno pa je najbolj vroča svetlikajoča se temna kostanjeva barva Tokaido Express. Obraz jesenske kampanje je manekenka Heather Marks.

Novi dišavi

Yves Saint Laurent: Parisienne

Nov vonj moden hiše YSL nosi ime Parisienne.

Poleg damaska, vijolice, potonike in sandalovine, vas bo presenetil vonj urbanih akordov vinila in laka, kar spominja na posebne vonje kozmetične torbice, šminke ter čevljev z visoko peto na vročem mestnem asfaltu. V reklamni kampanji lahko opazimo modno ikono Kate Moss.

Halston Woman, Halston Man

Halston predstavlja nov dišavni par Halston Woman in Halston Man, kateri bo predstavljen pod okriljem hiše Elizabeth Arden.

Parfuma sta novi izdaji klasik, leta 1975 predstavljenega Halston for Women ter Haston Z-14 iz leta 1976. Sestavine so ostale enake kot pri originalu, a prilagojene novemu konceptu. Halston Woman vključuje akorde sicilijanskega bergamota, jasmina, sandalovine ter jantarja, medtem ko moška verzija vsebuje note agrumov z nežnimi notami sivke. Steklenički sta ustvarjeni kot platinasta verzija originalnih oblik, pod katero se je podpisala italijanska oblikovalka Elsa Peretti.

Najbolj brano