Lepotno: Chanel, Revlon, D&G

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Chanel, Revlon, D&G - Foto: Fotografija Mario Testino, promocijsko gradivo, Fotografija www.chaneln5.com, Fotografija Imaxtree

Chanel N°5 v filmu

Pa smo ga dočakali. Težko pričakovan filmček režiserja Jeana-Pierra Jeuneta, z Audrey Tautou in Travisom Devenportom v glavni vlogi.

Rdeča nit zgodbe je kultni parfum Chanel N°5. Film z vsemi pripadajočimi dodatki si lahko, v celotni verziji ali pa njeni krajši različici, ogledate na spletni strani, ustvarjeni in posvečeni tej ženstveni dišavi. Parfum je bil prvič predstavljen leta 1921, peti dan v mesecu, peti mesec v letu in ustvarjen iz petih izbranih komponent.

Več pa na spletni strani www.chaneln5.com.

Nova Revlonova muza

Revlon ima novo dekle na krovu. Jessica Biel je tako postala najnovejša svetovna ambasadorka kozmetične hiše in se pridružila znanim obrazom kot so Jessica Alba, Helle Berry in Jennifer Connelly.

Igralka, ki je bolj kot po svojih filmskih vlogah znana kot spremljevalka vročega Justina Timberlakea, bo reklamno kampanjo začela snemati spomladi prihodnje leto. Lepotička se bo udeleževala različnih Revlonovih človekoljubnih aktivnosti in fundacij, kot je EIF Revlon Run Walk v New Yorku, ki se je zgodil pretekli vikend.

Dolce&Gabbana: The D&G Anthology Collection

Dolce & Gabbana predstavlja 5 parfumov kolekcije The D&G Anthology, katera se bo na tržišču pojavila septembra 2009 in se ji bosta tekom leta priključili še dve dišavi.

Parfume reklamirajo znani obrazi, katere je posnel svetovno znani fotograf Mario Testino. Ženski modeli so Naomi Campbell, Eva Herzigova in Claudia Schiffer, medtem ko močnejši spol zastopajo Noah Mills, Fernando Fernanes in Tyson Ballou. Inspiracija kolekcije so tarot karte in njihove oznake.

Vsako dišavo predstavlja svoj model. Tako v reklami za Le Bateleur 1 opazimo Tysona Balloua, za Naomi Campbell, obraz parfuma L’Imperatrice 3L’Amoureaux 6 je Noah Mills, La Roue de la Fortune 10 predstavljata Eva Herzigova in Fernando Fernandes, Claudia Schiffer pa La Lune 18.

Najbolj brano