Kris Jenner se je poslovila od svoje ikonične pričeske: Svoj videz je spremenila skoraj do neprepoznavnosti

Kris Jenner je po dolgih letih spremenila svojo značilno pričesko in je danes vse bolj podobna svoji mami.

Kris Jenner se je poslovila od svoje ikonične pričeske: Svoj videz je spremenila skoraj do neprepoznavnosti - Foto: Profimedia

Saj veste, kaj pravijo: ženska, ki si postriže lase, bo spremenila svoje življenje. Vendar pa 66-letna Kris Jenner, ki ostaja v skladu s svojo slavno družino, nekoliko spreminja svojo pričesko. Ugledna podjetnica je svoji značilni pixie pričeski dodala nekaj dolžine, mi pa se sprašujemo: "Kaj ima Kris tokrat v rokavu?" Vsekakor novost za pomlad. 

Mama šestih otrok je na svojih Instagram storyjih debitirala z rjavim do ramen segajočim bobom s stranskim frufrujem. V videoposnetku se Jennerjeva med nanašanjem bleščila za ustnice nagne v kamero, nato pa začne koketirati z objektivom in svojim 46,7 milijona sledilcem nameni poljub. Je to maščevalno striženje? Je imel Kanye West prav, ko je omenjal razhod med njo in Coreyjem Gamblom?

Morda, morda pa tudi ne. 

Jennerjeva je, kot je v njeni navadi, družbene medije uporabljala za ponosno promocijo kolekcije ličil Kylie in Kendall za Kylie Cosmetics. Pravzaprav se je ravno pripravljala na intimen dogodek ob praznovanju kolekcije, ko je objavila na Instagram. Kylie je pozneje objavila videoposnetek svoje mame z novo pričesko, ki stoji na čelu mize, in dejala: "Ne samo kot sestri, ampak kot prijateljici, najboljši prijateljici, poslovni ženski, ne bi mogla biti bolj ponosna kot kdor koli v mojem življenju." Mi se kar solzimo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Ta pričeska je odlična popotnica za ženske, starejše od 60 let, da ne omenjamo, da Jennerjeva z njo dobi svež videz. S to novo elegantno in šik pričesko Kris Jenner dokazuje, da je v družini prostora za več kot en supermodel. To radi vidimo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Blake Lively v novem “must have” kosu iz Manga, ki ga boste želeli še pred poletjem

Priporočamo tudi: Zmešajte ti 2 sestavini in ju pijte vsako jutro: Nakopičeni toksini in paraziti iz črevesja izginejo v rekordnem času!

Najbolj brano