Jennifer Lopez je pravkar nosila pričesko, ki je nismo več pričakovali

Čeprav smo to pričesko že odpisali, si jo zaradi J.Lo spet želimo nositi.

Jennifer Lopez je pravkar nosila pričesko, ki je nismo več pričakovali - Foto: Instagram

Naj pojasnimo, da Jennifer Lopez ni prvič eksperimentirala s svojimi lasmi. V zadnjih nekaj tednih smo jo videli v številnih različnih videzah, od super ostrega paža do nizko spuščenega čopa in seveda XXL kodrov morske deklice, ki jih je uradno potrdila kot največji trend las v letu 2022.

JLo je lepotna kraljica, ki nam nenehno ponuja epsko pričesko - in seveda tudi danes ni izjema... Njena najnovejša pričeska je nekoliko bolj ležerna in je morda ena naših najljubših do zdaj.

V lepotnem videoposnetku, ki ga je objavila na svojem Instagramu @JloBeauty, lahko našo priljubljeno pevko vidimo, kako si v kopalniškem ogledalu nanaša kremo za oči JLo Beauty, medtem ko je oblečena v svilnato belo haljo. Njeni lasje so speljani v najbolj prikupno "Tinkerbello" figo - in so videti tako dobro, da smo skoraj pripravljeni, da to pričesko ponovno vzljubimo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty)

Jennifer si je obraz obrobila z nekaj krajšimi prameni las, zaradi česar smo prepričani, da se je morda odločila, da bo ostala pri svoji novejemu pažu in ne pri dolgih, vihravih podaljških, ki jih je uporabljala v preteklosti. Seveda je JLo videti neverjetno tako s kratkimi kot z dolgimi lasmi.

Si želite preizkusiti ta videz? Tudi mi. Preprosto lase spnite nazaj v visok čop in jih spnite z elastiko, nato pa na obeh obraza in okoli ušes razpustite nekaj pramenov, ki bodo obrobili vaš obraz. Nato lase po dolžini čopa zavihajte navzgor in jih spnite v figo, pri tem pa jih pritrdite z nekaj sponkami. Figa lahko ostane tesma ali pa jo razrahljate tako, da razmaknete dele las in figo povečate.

Fotografije: Instagram/@jlo

Preberite še: Pozabite na cvetlični vzorec, Katie Holmes ga je to pomlad zamenjala s to klasiko

Priporočamo tudi: Je to najbolj nenavadna torba letošnjega leta? Ne boste verjeli, iz česa je narejena

Najbolj brano