Jennifer Aniston ima novo elegantno pričesko, ki vam je zagotovo znana: Poslovite se od kratkega boba, to je pričeska leta 2024

9. 1. 2024
Jennifer Aniston ima novo elegantno pričesko, ki vam je zagotovo znana: Poslovite se od kratkega boba, to je pričeska leta 2024 (foto: Profimedia)
Profimedia

Jennifer Aniston v letu 2024 nosi "Rachel" in videti je bolje kot kdajkoli prej.

Jennifer Aniston s svojimi lepotnimi izbirami na podelitvi nagrad vedno poskrbi za razburjenje. Običajno je njena značilna mešanica dekliškega glamurja z duhovitim, kalifornijskim pridihom, in 81. podelitev zlatih globusov zagotovo ni bila izjema. Vendar pa je bil ta videz drugačen zaradi ene precej pomembne spremembe, ki se bo nekaterim njenim največjim oboževalcem morda zdela nekoliko znana. Jennifer Aniston je na rdeči preprogi na podelitvi globusov razkrila novo pričesko medeno svetlih las. Iskreno povedano, med temi takoj prepoznavnimi plastmi in krajšo dolžino Anistonova v letu 2024 nosi "Rachel" - in videti je bolje kot kdajkoli prej.

Jennifer Aniston v letu 2024 nosi "Rachel" in videti je bolje kot kdajkoli prej.

Jennifer Aniston v letu 2024 nosi "Rachel" in videti je bolje kot kdajkoli prej.

Profimedia
Ne spreglejte:

Čeprav je Jennifer Aniston s svojo ikonično frizuro v seriji Prijatelji uradno debitirala leta 1995, je postala takojšnja uspešnica, ki je v devetdesetih in celo v zgodnjih devetdesetih letih prejšnjega stoletja preplavljala salone po vsem svetu. Frizura se je razvijala skupaj s televizijsko serijo, z različnimi sezonami se je podaljševala, vendar so njeni najpomembnejši elementi ostali: veliko plasti različnih dolžin, stranska prečka ter dovolj razmršene teksture. Na podelitvi zlatih globusov 2024 je Anistonova predstavila sodobno različico, ki še vedno uporablja iste legendarne elemente.

Profimedia

Dolžina, ki je tik za rameni, z razcepljenimi konci, ki se razlivajo v različnih smereh. Prisoten je tudi tisti značilen del, ki ni v sredini, prav tako pa so prisotne razmaknjene plasti, ki uokvirjajo obraz in zaradi katerih je ta videz postal tako legendaren.

Njen dolgoletni frizer, profesionalni frizer Chris McMillian, je za rdečo preprogo 7. januarja ustvaril pričesko in slog (morda s pomočjo LolaVie), medtem ko je umetnica ličenja Angela Levin s pomočjo izdelkov Chanel Beauty poskrbela za bronast in sijoč videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Levin (@angelalevinmakeup)

Zdi se, da so Jennifer Aniston odrezali le nekaj centimetrov zlatih konic, a kakšna razlika je nastala že zaradi te malenkosti. Na promocijskem nastopu za njeno priljubljeno serijo The Morning Show 7. decembra so njeni lasje segali do pod pazduho. Na večer podelitve globusov pa so bili postriženi tako, da so segali tik pod ključnico.

To je idealen srednje dolg lasni slog in znak, da v omari pobrskate po vseh relikvijah iz 90. let - to je zagotovo napoved prihodnjih trendov.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zlati globusi 2024: Od Margot Robbie do Jennifer Aniston, oglejte si najlepše videze zvezdnic z rdeče preproge

Priporočamo tudi: Najboljše sredstvo za popraznično razstrupljanje telesa: Osvežilni napitki, ki so ob začetku novega leta lahko vaši zavezniki