Igralka Kaley Cuoco ima novo pričesko – najbolj priljubljen frufru tega leta

Bo ta pričeska izpodrinila priljubljen "curtain" frufru?

Igralka Kaley Cuoco ima novo pričesko – najbolj priljubljen frufru tega leta - Foto: Profimedia

Ni mogoče zanikati, da je frufru ta trenutek izjemno priljubljen. Čeprav so v zgodovini zagotovo obstajali opazni trendi frufruja, se trenutno obdobje oblikuje v desetletje frufruja. Stanjšan frufru, ki uokvirja obraz, je postal vrhunski spektakel kul deklet in zvezdnic, kot sta Kendall Jenner in Dua Lipa, vendar bo tradicionalni, ravno odrezan frufru za vedno ostal klasika. Nov raven frufru Kaley Cuoco je to dejstvo le še potrdil, saj smo ga opazili na snemanju njenega prihajajočega filma Meet Cute.

Igralka je prvič pokazala svojo novo pričesko na svojih storyjih na Instagramu, medtem ko je govoril o izidu serije Harley Quinn: The Animated Series: Eat. Bang! Kill.

Na novo objavljene fotografije s snemanja Meet Cute (v katerem igra tudi Pete Davidson) dajejo oboževalcem boljši pogled na njeno novo pričesko - nejni lasje padajo čez ramena, njen frufru pa je razpršen do popolnosti. Oblečena je v rumeno-belo karirasto obleko in bele superge, kar popestri celotno poletno vzdušje.

Pred tem je bila Kaley dolgo zvesta "curtain" frufruju, ki namesto na čelo pada ob straneh obraza in ga uokvirja. Lahko celo rečemo, da je slog Farah Fawcett, ki ga je nosila v uspešnici The Flight Attendant, navdihnila enega od mnogih valov trenutnega trenda frufrujev.

Ali je možno, da bo ravno rezan frufru postal prevladujoči frufru tega leta? S pomočjo zvezd, kot jeKaley, je vsekakor možno. Toda pokazal bo čas.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: To je osebnostna lastnost, ki bi jo morali poudariti glede na svoje nebesno znamenje

Priporočamo tudi: Jennifer Aniston in 8 drugih zvezdnic, ki se na Instagramu ne bojijo pokazati brez ličil

Najbolj brano