Igralka Blake Lively s svojo novo barvo las povzročila razburjenje med oboževalci in razdelila lepotni svet: Je takšna barva sploh primerna za poletje?

25. 5. 2023
Igralka Blake Lively s svojo novo barvo las povzročila razburjenje med oboževalci in razdelila lepotni svet: Je takšna barva sploh primerna za poletje? (foto: Profimedia)
Profimedia

Med snemanjem filma je igralka pokazala svoje drastično spremenjene lase.

Če še niste slišali za knjigo Collena Hooverja "It Ends With Us", verjetno nimate TikToka ali najstnika v svojem življenju. Ta svetovna knjižna uspešnica je postala uspešnica v kitajski aplikaciji. Gre za mučno ljubezensko zgodbo, ki bo kmalu predelana v film. V igralski zasedbi so Justin Baldoni, ki smo ga videli v seriji Jane The Virgin, in predvsem Blake Lively. Snemanje tega težko pričakovanega filma se je pravkar začelo v New Yorku in že povzroča razburjenje. Razlog? Nova barva igralkinih las.

Ne spreglejte:

Za ta novi projekt igralka ni več blondinka, temveč rdečelaska. Barvo, ki jo je prevzela že leta 2011. Če so oboževalci (in teh je veliko) nepozabne Serene Van Der Woodsen navdušeni nad novico o svojem idolu, so ljubitelji romana (že) besni. Nova barva zvezdničinih las namreč v resnici ne ustreza tisti, ki je opisana v romanu. Gre za resnične podrobnosti o laseh, ki očitno štejejo.

Profimedia

Rdeči lasje za poletje: dobra ali slaba ideja? 

Blake Lively je naš idol za lase. Ne glede na to, kako zelo to skrivamo, se ob vsaki njeni novi pričeski ali barvi vprašamo, ali naj se tudi mi odločimo za to. Ko gre za rdeče lase, ta trend spremljamo že nekaj sezon. Gigi Hadid, Zendaya, Rihanna ... Vse zvezdnice so zapeljale različne odtenke rdeče barve. Toda ali je pred poletjem pravi čas, da se mu prepustimo? V nasprotju s tem, kar morda mislite, ta barva tisočerih različic ni rezervirana zgolj za zimo.

Poleti jo lahko uporabite na svetlejši način, kot so na primer bakreni lasje. Vendar bodite pozorni: bakreni ali celo mahagonijevi odtenki se na soncu ne obdržijo tako dobro. V vsakem primeru ne pozabite za svojo novo glavo poskrbeti z izdelki za nego, namenjenimi barvanim lasem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:To pomlad se v modo vračajo najbolj kontroverzne kratke hlače zadnjega desetletja

Priporočamo tudi: Nov stil paža, ki se mu ne moremo upreti: Največji trend v svetu pričesk za leto 2023 je napovedala modna revija Chanel Cruise 2024

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk