Givenchy, L’Oréal, Lancôme, J Lo

Kratke lepotne novice.

Givenchy, L’Oréal, Lancôme, J Lo - Foto: Fotografija Givenchy, promocijsko gradivo, Fotografija Chanel, promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree, Fotografija arhiv govori.se

Svet dišav

Dekleta, ki si želite zmenka, a z moškimi nimate sreče, pozor. Britanske raziskave so prikazale, da je Chanel No. 5 vonj, ki najbolj privlači moške. Ženske, ki so nosile omenjen parfum, so dobile več povabil na zmenke, kot tiste, ki se niso nadišavile z legendarno dišavo.

P Diddy je izdal novo verzijo parfuma I Am King poimenovano I Am King of the Night.

Jennifer Lopez pa bo februarja k J Lo Glow dodala še J Lo Blue Glow. Sadno, cvetlično dišavo bo spremljala še krema za telo.

Givenchy vabi na ples. Dance je najnovejša dišava francoske znamke za leto 2010. Obraz ženstvene in tople reklamne kampanje, katero je posnela Liz Collins, je prelepa Kelsey Van Mook.

Hollywoodske ambasadorke lepote

Beyoncé Knowles, Penélope Cruz in Freida Pinto so že znane ambasadorke lepote za francosko kozmetično hišo L’Oréal. A, ker lepotičk ni nikoli dovolj, so Parižani pod svoje okrilje sprejeli še eno prelestno lepotičko. Igralka Diane Kruger bo tako kmalu krasila oglase te svetovno znane znamke.

Julia Roberts bo nova globalna lepotna ambasadorka kozmetične hiše Lancôme. Več o samem sodelovanju bo znano v začetku prihodnjega leta.

Zanimivosti

Najnovejša manija Britank je brizganje kolagena v njihove podplate. Povpraševanje se je, po poročanju zdravnikov, v zadnjem letu petkrat povečalo. Injekcije naj bi zmanjšale bolečine ob nošnji vrtoglavih petk. Cena znaša okoli tristo evrov.

Vsi vemo, da kužki in mačke zmanjšujejo nivo stresa, a naši hišni ljubljenčki pomagajo tudi pri gubah. Študije so pokazale, da se človekov obraz sprosti, ko se pogovarjajo s svojimi živalmi, posebno okoli oči. Za zmanjšanje gubic je najboljša rešitev puhasta kepica.

Najbolj brano