Gigi Hadid ni več rjavolaska, poglejte njeno novo ognjeno barvo las

Ta barva bo navdihnila številne nove obiske frizerskih salonov.

Gigi Hadid ni več rjavolaska, poglejte njeno novo ognjeno barvo las - Foto: Profimedia

Gigi Hadid je spet rdečelaska! Supermodel je ognjeno barvo predstavila na rdeči preprogi Met Gala. Njen naravni odtenek bronde samo samo dan prej občudovali med tednom mode v New Yorku, sedaj pa bo nova barva  zagotovo navdihnila milijon terminov v salonu.

Gigi Hadid je svoje nove rdeče lase nosila visoko v retro navdihnjenem čopu, lasje pa so se ji spuščali mimo ramen v ohlapnih sijočih valovih. Njen čop je bil poudarjen s črno in kristalno sponko Prada. Videz je izžareval glamur, deloma zahvaljujoč njeni klasični izbiri ličil, kot so črno črtalo za oči, modro senčilo za veke in mat kožna šminka.

Nosila je črno-belo obleko brez rokavov znamke Prada z ustreznimi črnimi  rokavicami. Vendar vam ne bi očitali, če ne bi opazili njene nove barve las ali omamne obleke - kajti diamantna ogrlica okoli vratu je zasenčila vse ostalo. "Ta obleka resnično praznuje preprostost in ohranjanje njene kakovosti," je med prenosom na rdeči preprogi dejala Gigi Hadid. "Moja najljubša preprosta ameriška modna izjava je denim. Toda meni, da veliko ameriških oblikovalcev obvlada svoje delo."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Puli obleka je lahko zelo seksi, narekuje Hailey Bieber

Priporočamo tudi: To jesen in zimo bomo tople plašče nosili v tem slogu

Najbolj brano