Gel za obrvi Refy, ki že navdušuje uporabnike TikToka, z enim samim potegom ustvari goste in definirane obrvi kot pri laminaciji

Ta gel za obrvi, ki ga je predstavila vplivnica, ki se je znašla med Forbesovimi 30 pod 30, je priljubljen na družbenih omrežjih, saj z njim na naraven način zlahka ustvarite dobro definirane goste obrvi.

Gel za obrvi Refy, ki že navdušuje uporabnike TikToka, z enim samim potegom ustvari goste in definirane obrvi kot pri laminaciji - Foto: Profimedia

Ali je mogoče z enim samim kozmetičnim izdelkom doseči značilen učinek laminiranja obrvi, da bodo debele, sijoče in dolgo časa popolnoma na mestu? 

Uporabniki družbenih omrežij nam pravijo, da da, in to potrjujejo s takšnim navdušenjem, da si nismo mogli kaj, da ne bi preizkusili tega gela za obrvi, ki je postal viralen na Tik Toku.

Gre za prozoren fiksirni gel za obrvi, ki deluje tako dobro in naravno, da posnema učinek plastenja, ki je že nekaj let najbolj priljubljen postopek za nego obrvi.

Ne spreglejte:

Če imate radi obrvi, počesane navzgor, je ta gel vsekakor izdelek, ki si ga morate shraniti na seznam želja in ga čim prej preizkusiti.

Ustvarila ga je Jess Hunt, britanska manekenka in influencerka, ki se je lani s svojo lepotno znamko Refy, kar je kratica za Redefining Beauty, uvrstila na Forbesov evropski seznam 30 pod 30, najbolj nadarjenih mladih.

Podjetje Refy je bilo ustanovljeno leta 2020, na vrhuncu pandemije Covida, z namenom, da bi ponudilo izdelke, ki bi izboljšali vse odtenke in tipe kože, in je uspelo pridobiti prepoznavnost zaradi svoje preprostosti, estetike embalaže in učinkovitosti izdelkov, zlasti gela za obrvi Refy Brow Sculpt, ki je po zaslugi šuma na družbenih omrežjih hitro postal viralen.

Jess Hunt je svoje goste rjave obrvi že od nekdaj rada ličila kot zvezde obraza, vendar to ni bilo tako enostavno, da bi to lahko počela vsak dan, hitro in učinkovito. Jess je uporabljala tri različne gele za obrvi in dve krtački, da so bile obrvi urejene, poudarjene in počesane, vendar na naraven način. In bili so dnevi, ko je bilo ta ključni korak v njeni rutini ličenja precej težko hitro doseči.

Prav zato se je Jess Hunt odločila ustvariti Refy Brow Sculpt, ki je po mnenju uporabnikov Tik Toka hitro postal najboljši prozorni fiksirni gel za obrvi.

Izdelek je odlična alternativa valjanju obrvi, tehniki, ki naredi dlačice obrvi gostejše, močnejše in vidno bolj zdrave ter jih ohranja na mestu.

@jesshunt02 Everyday @REFY Beauty 3.0 Stage Brow Process. I wear shade meduim #refybrows #refybeauty #makeup #refy ♬ Djadja - Aya Nakamura

Poleg tega je izdelek izjemno praktičen za uporabo kot tehnika Soap Brows, pri kateri se obrvi fiksirajo s pomočjo mila in krtačke.

Gel za fiksiranje obrvi, kako ga uporabljati?

Ustanoviteljica podjetja Refy, Jess Hunt, nam v tem kratkem vodniku na programu Tik Tok pokaže, kako z izdelki iz svoje linije in seveda z zelo priljubljenim gelom Refy Brow Sculpt doseže učinek laminiranja obrvi.

Začne z gelom za fiksiranje, ki takoj po nanosu pusti rahlo belo tančico, vendar ne skrbite, saj bo v nekaj sekundah postal prozoren. Po dvigu in fiksiranju obrvi uporabite oba glavnika na pokrovčku izdelka, da razčešete obrvi in bolje porazdelite izdelek.

Nato je na vrsti Refy Brow Pomade, kremni izdelek s kotnim čopičem, ki pomaga ustvariti podlago, ki daje globino obrvem, in na koncu zaključi z Refy Brow Pencil, svinčnikom, s katerim narišete nekaj dlačic na mestih, kjer jih ni.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Balerinke iz Zare, ki jih modne urednice občudujejo, ženske pa jih želijo v svoji pomladni garderobi

Priporočamo tudi: Te pričeske obrazu dodajo do 10 let: 3 napake pri oblikovanju las, zaradi katerih ste videti starejši

Najbolj brano