Diorshow Iconic

Oblika je moje osnovno in najpomembnejše vodilo.” Christian Dior

Diorshow Iconic - Foto: Fotografija Promocijsko gradivo

Brezhibno oblečene trepalnice – ter privihane in podaljšane do skrajnosti – so z novo maskaro Diorshow Iconic omamne. Osupljivo privihane dajejo vtis skrajne prefinjenosti in elegance.

“Oči, ki izzivajo”

Revolucionarna novost: poševna Diorjeva ščetka zagotavlja optimalen nagib

Diorjeva ekskluziva: ščetine iz elastomera so vložene poševno v ščetko. Tako kot obleka Eventail, oblikovana za lansiranje Miss Dior, je Diorjeva ščetka “prerezana poševno.” Ta zahtevni rez poudari obline in tkanino, iz katere je narejena obleka. Rez, ki je nekje med ravnim in prečnim, čudovito poudari obline in telo v gibanju.

Nesramno privihane trepalnice!

“Prečno rezana” ščetka omogoča med ličenjem maksimalno podaljšanje in posledično imeniten rezultat. Maskaro nanesete kot z običajnim ravnim aplikatorjem, vse drugo namesto vas naredi ščetka: vsak gib je maksimalno izkoriščen, trepalnice pa oblikovane kot še nikoli. S ščetko ni več treba vijugati; sama poskrbi za vse in zagotavlja osupljiv in takojšen učinek: trepalnice so nesramno privihane in spektakularno podaljšane.

Kot Diorjeva obleka

Polimeri, izvorno namenjeni sprejem za lase, prekrijejo trepalnice kot Diorjeva obleka Corolle. Zapomnijo si in ohranijo oblikovalski učinek ščetke, dokler maskare ne odstranite. Posebni polimeri tudi zagotavljajo izjemno podaljšanje trepalnic in preprečujejo razmazanje maskare.

Še ena posebnost: mikrozrnca iz kremena prekrijejo trepalnice in jim podarjajo izjemen volumen. V kombinaciji z minerali piramidne strukture trepalnice ločijo med sabo in preprečujejo njihovo sprijemanje. Sestava, obogatena z “nektarjem iz svile” in hranljivim cocktailom z natančnim odmerkom elementov v sledeh, peptidov in vitaminov, je nežna do krhkih trepalnic.

Prefinjen dizajn

Kovinska doza maskare Diorshow Iconic, oblikovana kot tehnično orodje, naj bi spominjala na pripomoček za oblikovanje trepalnic, ki je najljubši pripomoček vodilnih vizažistov na modnih revijah. Brušena podlaga je prekrita z množico bleščečih logotipov, pokrovček pa je sijoče srebrn – izdelek, ki očitno prihaja iz sveta mode.

Fotografija promocijsko gradivo

Najbolj brano