"Danes sem ugotovila, da nikoli več ne bom videti tako ..." Igralka je delila dve fotografiji, ki bi ju morale videti vse ženske

7. 2. 2024
"Danes sem ugotovila, da nikoli več ne bom videti tako ..." Igralka je delila dve fotografiji, ki bi ju morale videti vse ženske (foto: Profimedia)
Profimedia

Priljubljena igralka je delila svojo staro fotografijo s plaže in svežo ter svojim oboževalcem poslala pomembno sporočilo.

Ameriška pevka in igralka Selena Gomez je bila zadnja leta pogosto tarča negativnih komentarjev zaradi svojega videza, številni pa so komentirali, da ni več videti tako kot v letih, ko je zaslovela.

Pozabljajo pa, da je Selena svetovno slavo pridobila že kot najstnica, danes pa je tridesetletnica, kot tudi, da vodi dolgoletni boj proti lupusu, za katerega bo do konca svojega življenja na terapijah.

Zagotovo pa velja za eno najlepših žensk v Hollywoodu in je velik navdih svojim oboževalcem, zdaj pa je delila še eno lekcijo – kako se sprejeti in imeti rad.

Pred dnevi je Selena na Instagramu delila dve paparaco fotografiji s svojih počitnic – eno iz najstniških let in eno novejšo. Razlika med njima je očitna, saj je bila v prvem samo dekle, danes pa je zrela ženska.

"Danes sem ugotovila, da nikoli več ne bom izgledala tako ...," je zapisala Selena, nato pa ob svoji nedavni fotografiji dodala: "Nisem popolna, vendar sem ponosna, da sem to, kar sem ... Včasih pozabim, da je v redu biti jaz.

Selena Gomez je že večkrat spregovorila o negativnih komentarjih, na katere je naletela v svoji karieri, ob neki priložnosti pa je izpostavila, da je imela nekoč občutek, da javnost komaj čaka, da najde "nekaj, kar bi jo uničilo".

Že nekaj časa zagovarja "body positivity", torej spodbujanje pozitivnega pogleda na telo ne glede na njegovo velikost, barvo, obliko ali telesne sposobnosti. Tako je pred časom na TikToku delila posnetek, v katerem noče skriti trebuha.

@selenagomez

Vaca self

♬ original sound - unwinewithtashak

"Dovolj s tem! Pravi trebuščki se vračajo in to je v redu!"

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kombinacija teh dveh sestavin dela čudeže pri hujšanju: ​​Čarobni zajtrk, s katerim boste kilograme izgubljali tudi do 3-krat hitreje

Priporočamo tudi: 2 znamenji, ki bosta imeli najbolj poseben februar: Mesec finančnih priložnosti in novih poznanstev

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan