Celulit izgine dokler rečeš … ANANAS!

NOVO! Biobaza Anticellulite linija

Biobaza farmacevti vam to pomlad predstavljajo novo ANTICELLULITE linijo – inovativno, naravno formulacijo z visoko kvalitetnim bromelainom iz ananasa, kofeinom in L-karnitinom – ki v treh korakih nudi enkratno, celostno rešitev za nego s celulitom prizadete kože.

Promocijsko sporočilo, 19. 4. 2016
Celulit izgine dokler rečeš … ANANAS!

Celulitu je odzvonilo, saj je iz razvojnega laboratorija Biobaza naravne kozmetike lansirana nova kolekcija ANTICELLULITE izdelkov, ki ga sestavljajo trije proizvodi: Gel za učvrščevanje kože, Krema za oblikovanje telesa in BODY REFORM Nutrikozmetični tretma za telo ( Serum+ Kapsule). Ob močnih sestavinah iz narave, kot so bromelain iz ananasa, izvleček divjega kostanja, eterično olje rožmarina in cedre, olje semen lešnika ter kofeina in ingverja, je novost v anticelulitni negi, BODY REFORM kapsule – dodatek k prehrani z izbranimi sestavinami , ki pospešujejo tretma s celulitom prizadete kože. Ti trije izdelki omogočajo celodnevno, celovito nego, ki učinkovito pomaga pri doseganju zdravega videza kože.

Za dobro jutro

Gel za učvrščevanje kože je osvežujoč, lahke teksture, a zahvaljujoč koncentratu bromelaina iz ananasa zagotavlja koži naraven lifting učinek. Obogaten z izvlečkom divjega kostanja, spodbuja proces izločevanja škodljivih snovi iz kože, medtem ko eterično olje mete, rožmarina in cedre pospešuje prekrvaljenost kože, a dodatek aloje vere in hijaluronske kisline koži zagotavlja celodnevno vlago. S hitro vpijajočo teksturo je Biobaza anticelulitni Gel za učvrščevanje kože idealen del jutranjega anticelulitnega rituala, saj ne pušča mastnih sledi na koži.

Za lahko noč

– Visoko koncentrirane naravne sestavine, kot so izvleček ingverja in eterično olje cedre, ki pomagajo pri boljši prekrvavljenosti kože, kofein, ki sodeluje v razgradnji mastnih oblog, ter vitamina A in E, ki obnavljajta in vlažita kožo, so idealen kompleks Kreme za oblikovanje telesa. Dodane negovalne sestavine, kot je hijaluronska kislina, ki vpliva na elastičnost in čvrstost kože, ter karitejevo maslo, ki hrani in neguje, naredijo Kremo za oblikovanje telesa idealno za večerni anticelulitni tretma, saj jo lahko uporabite tudi za masažo.

Last minute BODY REFORM Nutrikozmetični tretma

je edinstven, saj se proti celulitu bori na „dveh frontah". Dvostranski pristop zagotavlja rezultate v kratkem času. Kombinacija koncentriranega seruma za nego kože prozadete s celulitom in dodatek k prehrani (kapsula) na bazi bromelaina iz ananasa in L- karnitina, tekom 20-dnevnega, intenzivnega tretmana učinkovito neguje kožo in ji vrača tonus; kofein pospešuje razgradnjo nakopičenih mastnih oblog, olje semen grozdja pa koži daje elastičnost in jo v trenutku zgladi.

Za boljši učinek priporočamo kombinacijo z BODY REFORM kapsulami. Last minute BODY REFORM kapsule so dodatek k prehrani narejen s ciljem izboljšanja vitalnosti in zdravja kože. Aktivna formula vsebuje bromelain iz ananasa, L- karnitin , vitamin C, ki pomaga pri nastajanju kolagena za normalno funkcijo kože in zaščiti celic pred oksidativnim stresom, ter biotin in cink za normalen metabolizem makrohranil in zdravo kožo.

Novo Biobaza ANTICELULLULITE linijo poiščite v prodajalnah Müller po naslednjih cenah:

  • Gel za učvrščevanje kože 7,12EUR,
  • Krema za oblikovanje telesa 7,76EUR in
  • BODY REFORM Nutrikozmetični tretma za telo (Serum + kapsule) 16,84 EUR.

Najbolj brano