Carla Bruni si je kar sama postrigla frufru in rezultat je neverjeten. Oglejte si ga tukaj

Madame Sarkozy nam daje lepotno lekcijo DIY. Si jo upate posnemati?

Carla Bruni si je kar sama postrigla frufru in rezultat je neverjeten. Oglejte si ga tukaj - Foto: Instagram

"Pevka in frizerka", z nasmehom na svojem Instagram profilu komentira ena od sledilk Carle Bruni. Razlog je očiten: nekdanja manekenka, zdaj predana glasbi, njeni veliki strasti, je objavila serijo fotografij, na katerih je upodobljena, medtem ko si namerava sama odrezati frufru. Da, Madame Sarkozy je ena tistih žensk, ki so tako prepričane vase, da si lahko same spremenijo pričesko, ko gre za striženje frufruja. Kdo bi to pričakoval od usodne ženske, kot je ona?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

54-letnica, katere svetel in gladek obraz nikakor ne izda njene biološke starosti, obožuje stil 70-ih let, ne preseneča, da je njena muza pariška pevka Françoise Hardy, ki je v tistem desetletju zaslovela s svojim mehkim glasom in dolgimi rjavimi lasje v kombinaciji s frufrujem.

Frufru Carle Bruni, romantično-šik detajl

Brezčasen frufru, ki ga navdihujejo Françoise Hardy, Brigitte Bardot in Jane Birkin, danes Carla Bruni, Dakota Johnson in Jessica Biel. Čuten, mehak in sproščen, za njihov frufru je značilno, da je rahlo odprt na sredini čela. Obraz objemajo nekoliko daljši prameni na obeh straneh, zato se zlahka pomakne na stran. To pomeni, da je vsekakor manj zavezujoč kot poln in enakomeren frufru. Zelo primerno za ovalno obliko obraza, saj se nagiba k optičnem zaokroženju. Vsem daje ta je ne sais quoi a la francoski stil, romantičen in očarljiv pridih, ki nikoli ne bo izšel iz mode.

Fotografije: Instagram/@carlabruniofficial

Preberite še: Kako nositi trak za lase? Tako ga je Maja Keuc - Amaya nosila na praznovanju svojega 30. rojstnega dne

Priporočamo tudi: Kate Middleton žarela v prav posebni družbi na zadnjem kraljevem obisku. Videti je čudovito!

Najbolj brano