Bvlgari - Jasmin Noir

Je nova dišava za ženske. Je prefinjena in dragocena kreacija, ki izraža tradicionalne italijanske vrednote draguljarstva in poudarja razkošje ter prestiž.

Bvlgari - Jasmin Noir

Prefinjen in očarljiv Jasmin Noir je zadnji dodatek v Bvlgarijevi kolekciji klasičnih dišav. Odpira novo poglavje glamurja in kreativnosti ter predstavlja novo, moderno interpretacijo ene najbolj dragocenih rož v svetu parfumerije, jasmina.

Dišava

Je cvetno lesna dišava, ki izraža dvojnost ženske: neverjetno zapeljive in hkrati občutljive; očarljive in hkrati globoko čutne. Njeno protislovje se kaže natanko v tej čistosti in sijaju jasmina na eni strani ter njegovi eleganci in temnem karakterju na drugi.

Prav zato v zgornjih nota srečamo nežnost listov gardenije in sijoč sok zelenih rastlin, ki se nadaljujejo v skrivnostno sladko in čutno sredino, kjer vlada sambaški jasmin. Nepričakovano je pomešan z žametnim akordom satenastega mandlja, ki ustvari provokativno srce esence: skrivnostno in neustavljivo privlačno skušnjavo. Dišava izzveni z intenzivnimi in globokomi notami oreška tonka, ki mu podarja dokončen očarljiv karakter.

Edinstvena in neverjetno zapeljiva kombinacija za vsak trenutek dneva in noči.

Fotografije promocijski material

Najbolj brano