Beaute Neuve guinot 'nova koža'

Nega obraza s sadnimi kislinami in čistim vitaminom C.

Beaute Neuve guinot 'nova koža' - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Sadne kisline (AHA) stimulirajo celično obnovo, privlačijo vodo (hidratacija kože), uspešno penetrirajo v kožo in imajo močan piling efekt. Nega je odlična izbira za debelo kožo in kožo brez sijaja (kadilci), za mastno kožo, za dehidrirano in suho kožo, za kožo s povečano pigmentacijo in za zelo utrujeno, zrelo kožo.

Nega poteka v treh fazah:

1. Luščenje (AHA kisline)

Prvi korak - PEEL 'IN:

Z nanosom piling gela s sadnimi klislinami pretrgamo medcelične vezi

Pustimo delovati 3-9 minut, odvisno od stanja/tipa kože.

Gel vsebuje sadne kisline jabolka, limone, grenivke, papaje in ananasa.

Drugi korak - PEEL'OUT:

Nanesemo nevtralizacijsko piling peno, ki dokončno odstrani mrtve celice in nevtralizira delovanje AHA kislin; peno nežno vmasiramo na celoten obraz in speremo z vodo

Pena vsebuje izvleček rdečega ribeza, bogata je tudi z vitamini, aminokislinami ter glukozo.

2. Regeneracija

Sledi nanos pomirjevalnega regeneracijskega seruma Dermanove, ki koži povrne zaščitni sloj ter jo pomiri, nahrani, regeneria ter navlaži. Vsebuje 56 aktivnih sestavin,

3. Posvetlitev

Nego zaključimo z nanosom maske Clarimasque - posvetlitvena maska in maska proti pigmentnim madežem. Maska vsebuje čisti vitamin C.

REZULTATI:

  • Mastna koža ponovno vzpostavi ravnovesje.
  • Medli koži se povrne sijaj.
  • Zrela koža postane čvrsta in bolj gladka.
  • Koža s povečano pigmentacijo se posvetli in zažari.
  • Suha koža se izdatno navlaži, povrne se ji prožnost in občutek ugodja.
Moments

ELLE TEST

Ker radi preverimo vse kozmetične novosti, smo v 'boj' poslali našo Ajdo, ki je imela velike težave s kožo. Nismo si delali utvar, da stvar deluje, v salonu Moments, kjer izvajajo nego, pa so bili prepričani v uspeh. Zato smo Ajdo prosili, naj nam opiše svojo izkušnjo.

»Imam skoraj kronične težave s kožo na obrazu, no, vsaj imela sem jih. Pojavile so se s puberteto in pričakovala sem, da se bo s koncem le-te koža izboljšala . . Pa se ni. Nešteto neuspelih poskusov z vsemi možnimi kremami, vestno čiščenje, maske, peellingi . . Pri nekaterih kremah so se mozolji le pomnožili, pri takih za problematično kožo pa se mi je koža začela luščiti, pojavil se je zoprni občutek zategovanja in koža je izgubila ves sijaj. Na koncu sem vrgla vse kreme proč in upala, da si bo koža sama opomogla . . Pa si ni.

Po dolgem času sem se znova opogumila in poskusila izdelke kozmetične hiše Guinot. S kozmetičarko sva najprej dorekli, kakšna je moja koža. Na T-predelu je moja koža mastna, na predelu lic pa suha. prišli sva do zaključka, da poskusiva z nego Beaute Neuve. Po končani negi sem v hipu stekla do ogledala. Pa ne da bi pričakovala čudež, le običajno sem kozmetične salone zapuščala vsa rdeča, z razdraženo kožo in s sklonjejno glavo hitela domov, na varno, kjer me nihče ne vidi. No, tokrat temu ni bilo tako.

Počutila sem se krasno, koža je bila občutno bolj gladka, navlažena ter sijoča. Končno! Zdaj se z veseljem lotevam vsakodnevnih ritualov. Najprej čiščenje z gelom, potem še čistilna pena, pred nanosom kreme pa še vlažilna emulzija. Koža je mehka na otip, bolj sijoča, mozolji sicer še niso izginili, vendar jih je očitno manj in občutek pa je krasen! «

Fotografije promocijsko gradivo

Najbolj brano