Amal Clooney neprepoznavna z novo barvo las, ki poživi obraz, odtenek pa je kot nalašč za vse ženske nad 40 let

23. 5. 2023
Amal Clooney neprepoznavna z novo barvo las, ki poživi obraz, odtenek pa je kot nalašč za vse ženske nad 40 let (foto: Profimedia)
Profimedia

Čudoviti prameni in mehki valoviti lasje.

Lepota Amal Clooney je naravnost osupljiva. Amal, libanonska odvetnica in od leta 2014 ljubeča žena filmskega zvezdnika Georgea Clooneyja, ima eleganten, skoraj neprekosljiv šarm. Kot gostja v Parizu na ekskluzivnem dogodku, ki ga je organizirala blagovna znamka Cartier, je vse prepričala s svojim zelo vljudnim vedenjem in dolgimi, gostimi rjavimi lasmi, ki jih je pustila razpuščene na ramenih in valovite v slogu starega Hollywooda.

Ne spreglejte:

Frizer zvezdnikov Dimitris Giannetos je za to priložnost na laseh svoje stranke ustvaril zelo svetle, prosojne pramene. V odtenkih lešnika in karamele so nekoliko svetlejše lise v primerjavi z osnovo v barvi čokolade sijoče osvetlile izdatne lase Amal Clooney.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Prameni in priročnik za uporabo

Ljudje so nagnjeni k prepričanju, da so prameni namenjeni izključno svetlim ali svetlo rjavim lasem, vendar temu ni tako. Kot poudarja Matteo Orlando, kolorist in frizer v salonu Mastromauro Hair & Beauty Milano, "so prameni bolj vsestranski, kot si mislite. Čeprav je res, da je tehnika posvetlitve posameznih pramenov priporočljiva predvsem za tiste, ki imajo bolj ali manj svetlo osnovo (naravno ali barvano), ne smemo pozabiti, da je pramene mogoče prilagoditi in prilagoditi neskončnim barvam las.

Nekaj primerov: medtem ko klasični medeno blond prameni ogrejejo in polepšajo klasično pepelnato blond osnovo, lešnikovi prameni poudarijo najboljše v čokoladnih laseh in jim dajo zelo moderen gurmanski pridih (mimogrede, to je primer Amal Clooney). Za ženske, ki se spopadajo s prvimi sivimi in belimi lasmi, pa so lahko zmagovalni prameni v izjemno svetlih in kremnih tonih maslene blond in nordijske blond. Na splošno se od današnjih pramenov zahteva dvojni učinek svetlosti in naravnosti, pri čemer so ostri in vidno ponarejeni barvni kontrasti potisnjeni v ozadje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Življenje v rožnatem: Moda je rožnato barvo v vsej njeni dekliški slavi razglasila za najboljšo potezo pomladi... in pozneje

Priporočamo tudi: Ta naravni antidepresiv vam lahko reši življenje: Od lajšanja predmenstrualnega sindroma, izboljšanja spanca in dviga razpoloženja

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan