66-letna Sharon Stone z najbolj priljubljeno modno pričesko tega trenutka ukradla vso pozornost: Primerna je za vse starosti in različne tipe las

30. 6. 2024
Premišljena in nepričakovana izbira, kot nalašč za starejše od 60 let. (foto: Profimedia)
Profimedia

Na podelitvi nagrad Hollywood Unlocked Annual Impact Awards se je slavna igralka pojavila z eno najbolj modnih pričesk tega trenutka. 

Sharon Stone je nedvomno ena najlepših žensk na svetu. Od svojega debija na srebrnem platnu je igralka mednarodno priznana lepotna ikona. Danes je stara 66 let in še vedno navdihuje vse nas ter dokazuje, da lepota ni odvisna od časa. Šestdesetletnica se je pred kratkim sprehodila po rdeči preprogi na podelitvi nagrad Hollywood Unlocked Annual Impact Awards v Los Angelesu in ob tej priložnosti predstavila novo pričesko, ki je hkrati moderna in pomlajevalna. 

Ne spreglejte:

Sharon Stone je živ dokaz, da lepota in šarm nista povezana s starostjo, temveč izključno z osebnostjo in šarmom, podprtima z močnim slogom, ki ga vedno nosite z veliko eleganco. Vse to odlično povzema njena povsem nova kratka pričeska.

Profimedia

Zvezdnica je tako svetu pokazala svojo pričesko, hladno in zabavno, ki je popolna tudi po šestdesetem letu starosti in lahko videz popolnoma prenovi in osveži. Za odstranitev nekaj let in dosego brezčasnega učinka je potrebno zelo malo, seveda pa ne smemo pozabiti na praktičnost. Dotik, ki ga naredi elegantnega, je blond barva, ki spremlja nestrukturirana pričeska, ki jo je mogoče nositi razmršene. 

Zakaj kopirati kratko pričesko Sharon Stone?

Poleg tega, da je kratka pričeska trenutno najbolj priljubljena, ima njena pričeska tudi več prednosti: na primer ne omejuje oblikovanja, zato jo lahko nosite naravno ali urejeno, pušča prostor za osnovno barvo ter različne barve in postopke ter se prilagaja vsem tipom las, tudi kodrastim. Poleg tega jo je mogoče prilagoditi, tj. lahko je bolj stroga in definirana ali mehka in ženstvena, kot je frizura Sharon Stone, ki pa se ne odreka rockovskemu pridihu te pričeske.

Da bi iz klasične kratke pričeske prešli na pričesko, kot jo ima Sharon Stone, pustite lase rasti na zatilju, ob straneh pa jim daje razmršeno obliko, to je tisto, kar naredi razliko, striženje po resah, ki ohranja lase nekoliko daljše na vrhu, da se poigrate z volumni in ustvarite frufru, če se vam tako zahoče.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 3 sestavine in 10 minut: To je vse, kar potrebujete za pripravo tega protivnetnega čokoladnega rjavčka

Priporočamo tudi: Samo genij lahko odgovori na ta 3 vprašanja: Hitri test inteligence, ki ga brez napake reši samo 17 % ljudi

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan