To je najboljši lepotni trik Nike Veger!

Nika Veger je ena najuspešnejših slovenskih lepotnih blogerk, ki svoje lepotne skrivnosti in dognanja deli na blogu Beautyfullblog. Preberite, kaj nam je povedala o lepoti.

Lepota, 4. 9. 2017

Nika Veger

Lepota je ...

Sijaj. Ne kože, las, šminke ... ampak žar energije, s katero vibriramo v svetu. Treba ga je negovati, pa ne s kremami, z aktivnostmi, ki hranijo našo dušo, srce in samopodobo. To pa je lahko tudi ustvarjanje z ličili, božanje z negovalnimi izdelki, igranje z dišavami ...

V svet lepote sem se podala ...

Pred več kot 20 leti, ko mi je stric, igralec Ivan Godnič, razkazal gledališče in mi je zadišala maska. Posledico, pretirano eksperimentiranje z make-upom, sem lahko ozdravila šele z obiskom šole ličenja.

Kakšna je vaša lepotna rutina?

Vsak dan obilna, kar zadeva čiščenje in nego, ter preprosta, kar zadeva ličenje. Dan začnem s sedmimi izdelki za čiščenje in nego ter triminutnim ličenjem.

Kaj ne sme manjkati v vaši torbici z ličili?

Vedno imam s seboj šminko v toplem tonu. Uporabljam jo za obarvanje ustnic, lic ali vek, skrivanje podočnjakov, pisanje sporočil ... Obožujem tudi rdečila, črtala (ne nujno črna) in izdelek za obarvanje polti z zaščito pred UV-žarki.

Kateri je vaš najljubši lepotni izdelek?

Nimam najljubšega, imam pa precej nenavadnih: zobotrebec za natančno manikiro, spatulo za oblikovanje plomb, s katero najbolje priviham trepalnice, globinski očiščevalni šampon, ki ga uporabljam tudi za mehčanje kože na stopalih, ščetko za zobe, s katero ustvarim zanimivo manikiro ali ... Obožujem večuporabna lepotila, spoznate pa jih lahko na mojem blogu.

Mama pravi ...

Da sta kakovostna nega ter izogibanje soncu in kajenju ključ do mladostnega videza kože. In da ji je žal, da si je v mladosti populila skoraj vse obrvi.

Večerni make-up je ...

Včasih so ga predstavljali močno prekriven in obstojen puder ter močno poudarjene, zadimljene oči. Danes so trendi raznoliki in večerni make-up naj bo tak, da se počutiš primerno naličeno za dogodek, kamor greš ... Zame sta to največkrat lepa polt in živahna šminka. Včasih tudi umetne trepalnice, eksperimentiranje z barvami, bleščice ...

Najboljši lepotni trik je ...

Iskreno? Nič ne se ne more primerjati z umitimi lasmi in dobro frizuro ter lepo kožo. Kaj vse je potrebno, da to pridobiš, če tega nimaš že po naravi, pa je prava znanost; pravilna prehrana, gibanje, voda, nega ...

V svoji koži se najbolje počutim...

Res je!

Pripravila Petra Windschnurer

Preberite še: Triki, s katerimi bodo vaši lasje postali zareees lepi

Priporočamo tudi: Čudovita vaja, ki vam pomaga 'pobegniti iz svoje glave'

Najbolj brano