Neverjetni lepotni triki Blake Lively, ki jih mora poznati vsaka ženska

Blake Lively, ameriška filmska igralka, ki je zaslovela kot Serena van der Woodsen v nadaljevanki Opravljivka, je vedno videti kot iz škatlice. Brez pretiravanja lahko rečemo, da govorimo o eni najlepših žensk na svetu. Pobrskali smo in odkrili ... To so njeni neverjetni lepotni triki, ki jih mora poznati vsaka ženska.

Lepota, 16. 6. 2017
Neverjetni lepotni triki Blake Lively, ki jih mora poznati vsaka ženska - Foto: Profimedia

Naj gre za sprehod po rdeči preprogi ali za surferske avanture na plaži, Blake Lively je vedno videti perfect. Minuli mesec je številne poglede opravičeno privabljala na filmskem festivalu v Cannesu, kjer se je med drugim prikazala v prekrasni pravljični obleki (lahko si jo ogledate v fotogaleriji). Se sprašujete, kako je lahko vedno videti tako sijajno?

To so njeni neverjetni lepotni triki, ki jih mora poznati vsaka ženska:

1. Šminka je poleg senčil obvezna "ženska oprema"

Blake pazi, da ima v torbici vedno svetlo šminko. Z leti se je naučila, da je dobro nanašati tudi nekaj senčila v zemeljskih tonih na ličnice in veke. Tako poudari svojo ženstvenost.

2. Ne pozabite na zaščito pred soncem!

Vsakodnevno uporablja vlažilno kremo za zaščito pred soncem. Ta mora biti nekoliko tonirana. In to je to! Pretiranih nanosov ličil se brez nuje ne poslužuje.

3. Kaj pa lasje?

Njeni lasje so naravnost čudoviti. In kaj je razlog za tako popolno pričesko? Sproščen, poletni videz Blake Lively pričara na način, da na mokre lase nanese balzam, a ga na koncu ne spere povsem. Lase spne v figo in počaka toliko, da se ti naravno posušijo. Ko figo spusti, so lasje rahlo valoviti.

4. Parfum

Že vse življenje uporablja različne vonje parfumov v različnih letnih časih in za različne priložnosti. Poleti se bolj priležejo sveži vonji cvetlic, pozimi se poslužuje bolj težkih, močnih esenc. "Uporabo parfuma je potrebno prilagoditi tudi počutju." Kako pa se vi počutite danes? Bi se vam bolj podal vonj agrumov ali cvetlic?

5. "Nosi tisto, kar si."

Livelyjeva zagovarja tudi, da moramo nositi vse, kar nam je všeč. Potrebno je zbrati pogum, si drzniti in poskušati nenavadne stvari. "Oblačila so posledica samoizražanja. Nosite tisto, kar ste," še pravi mlada igralka.

Preberite še: Navdih: Popestrite svojo garderobo z vzorci iz tropskega sveta!

Najbolj brano