Nasmeh do ušes s Philips Sonicare

Lahko ste 100 % samozavestni glede higiene svojih zob.

Imate pametni telefon in pametni televizor? Kaj pa pametno zobno ščetko? Zdaj imate lahko tudi to. Z novo ščetko Philips Sonicare DiamondClean Smart, z visoko učinkovitimi glavami ščetke, hkrati poskrbite za usta, zobe, dlesni in jezik - za popolno samozavest in bleščeč nasmeh.

Promocijsko sporočilo, 10. 5. 2018
Nasmeh do ušes s Philips Sonicare

Običajna ali električna ščetka?

Začnimo na začetku. Ne le, da električne ščetke opravijo delo namesto vas, z njimi bodo vaši zobje očiščeni bolj temeljito. Pa vendar boste v trgovinah našli veliko zobnih ščetk, ki se med seboj močno razlikujejo. Kako torej izbrati pravo?

Vse ščetke, ki imajo električni pogon so električne, niso pa vse ščetke sonične. Sonično delovanje z visokofrekvenčnimi gibi sprošča zobno pasto v obliki mikromehurčkov v prostore med zobmi, zato učinkovito odstrani zobne obloge tudi med zobmi in pod robom dlesni.

Zahvaljujoč temu edinstvenemu fluidnemu dinamičnemu delovanju, celo do 62.000 gibov na minuto pri enem umivanju zob, naredimo toliko potez kot bi jih z ročno ščetko naredili v enem mesecu!

Pametna ščetka za vrhunske rezultate

Samo zobozdravnik vam lahko pove, kako dobro skrbite za svoje zobe. Ali res? Kaj pa, če vam to med čiščenjem zob pokaže kar vaša zobna ščetka? Pametni senzorji zobne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart vas opozorijo, na katerih mestih ste že ščetkali in na katerih ne, ali drgnete premočno ali morate manj pritiskati. Z vrhunsko ščetko z mobilno aplikacijo za osebno svetovanje, ki vas vodi skozi pravilno nego ustne votline, bo vsako čiščenje zob zares temeljito.

Kar 5 učinkovitih načinov čiščenja

Pametne glave ščetke samodejno izberejo optimalni način in intenzivnost: Clean je namenjen izjemnemu vsakodnevnemu čiščenju, White+ odstranjevanju madežev, Deep Clean+ omogoča poživljajoče globoko čiščenje, Gum Health zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje za dlesni, Tongue Care pa je odličen način za čiščenje jezika. Katerega boste izbrali?

Zdrav jezik = lep nasmeh

Na jeziku so bakterije, ki se lahko razširijo na zobe in dlesni ter povzročajo vnetje oziroma parodontozo, v skrajnem primeru pa izpadanje zob. Zato ima pametna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart posebno strgalo za jezik.
 

Enostavno in elegantno polnjenje

Le eno polnjenje zadostuje za kar dva tedna redne uporabe zobne ščetke. V primeru, da vam baterije zmanjka na potovanju, je ščetki priložena vrhunska potovalna torbica USB, ki jo lahko uporabite tudi kot polnilec, ki se lahko poveže s prenosnim računalnikom ali stensko vtičnico.

V domači kopalnici ščetko preprosto položite v eleganten polnilni kozarec, ki ga lahko uporabite tudi za izplakovanje.

Pametna in lepa

Zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean je ponosna dobitnica prestižne oblikovalske nagrade Red Dot Design Award leta 2012. Tudi najnovejša, izpopolnjena zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart ohranja nagrajeno minimalistično obliko, zato lahko trdimo, da je pametna in lepa.
 

Do 10 x manj zobnih oblog in do 7 x bolj zdrave dlesni*

Uporabo zobne ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart priporoča tudi Lovro Iskra, dr. dent. med., specialist oralni kirurg, »Nega zob je zelo pomembna, tako lokalno kot sistemsko, saj se bolezni zob odražajo na celotnem telesu. Z uporabo sonične zobne ščetke so zobne površine izredno dobro očiščene, samo čiščenje pa je lažje in bolj učinkovito.«

Obiščite spletno stran Philips in odkrijte najnovejša spoznanja ter pozabite na zastarele mite o negi zob.

* Ob uporabi zobne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart v primerjavi z običajno zobo ščetko.

Najbolj brano