Naravna kozmetika 'na recept'

Vse ženske smo v svojem bistvu enake, a hkrati je vsaka zase posebna, edinstvena in neponovljiva. In prav to sporoča AlpStories, edina naravna kozmetika, ki jo je mogoče popolnoma prilagoditi koži vsake ženske.

Promocijsko sporočilo, 22. 6. 2015

AlpStories je naravna kozmetika, ki združuje najboljše iz narave in najsodobnejšo tehnologijo. Stoletja stara spoznanja o zdravilni moči rastlin, ki rastejo na sončni strani Alp, po skrbno varovanih, tradicionalnih recepturah zamešajo v naravne izdelke za nego kože in las. Posebej ZATE.

Alpe so znane po svoji naravni lepoti, hkrati pa veljajo za eno izmed vremensko najzahtevnejših področij na svetu. Nekatere najbolj cenjene rastlinske vrste so se tem razmeram uspešno prilagodile, pri tem pa razvile močne aktivne sestavine odlične kakovosti in visoke biološke vrednosti, ki blagodejno delujejo na kožo in lase. Naravna kozmetika AlpStories vključuje prav te: iz njih ustvarjajo formule, ki so tako bogate in raznolike kot narava v Alpah ter nagovarjajo potrebe različnih tipov kože in las.

Svetovna inovacija: kozmetika 'na recept'

AlpStories je prva kozmetika na svetu, kjer lahko sestavo izdelkov popolnoma prilagodiš svoji koži. Na podlagi rezultatov analize kože, ki jo AlpStories svetovalci opravijo s pomočjo napredne tehnologije, skrbno odmerijo sestavine ter jih zamešajo v tvojo osebno formulo. Tako dobiš natanko to, kar tvoja koža potrebuje.

Vse, kar potrebuje tvoja koža

Linija izdelkov AlpStories združuje izdelke za nego kože in las: šampon in regenerator za lase, izdelke za nego obraza, ki vključujejo lepotilna olja, obrazne kreme, cvetne vodice, macerirana olja ter izdelke za čiščenje obraza. Predpripravljene izdelke najdete na prodajnih policah bolje založenih lekarn in v spletni trgovini alpstories.si, kjer si lahko naročiš tudi kozmetiko 'na recept'.

Naravni izdelki

Vsi izdelki vsebujejo naravne sestavine alpskih rastlin kot so rožmarin, kamilica, ognjič, arnika, brin, divji kostanj, zaradi svojih koristnih učinkov pa so dodali tudi argan, sivko in nekaj drugih. So brez parabenov, sintetičnih dišav, mineralnih olj in silikonov, niso testirani na živalih in so primerni tudi za vegane.

Prijavi se na BREZPLAČNO analizo kože in svetovanje:

Vzemi si čas zase, poišči najbližjo lokacijo na www.alpstories.si/dogodek in podari svoji koži to, kar potrebuje. Čaka pa te tudi majhno presenečenje, zato se hitro prijavi.

Najbolj brano