Valoviti kodri

Kako oblikujete svoje valove . .

Drage dame, izbrale ste:

  • Tigi
  • Nivea
  • Taft
  • Wellaflex
  • Schwarzkopf, Gliss Kur

Valoviti kodri

Nagrade, izdelke za nego las znamke L'Oreal, tokrat pošiljamo tistim trem, ki so z nami velikodušno delile svoje načine za oblikovanje jesenskih koderčkov. Seveda jih tudi objavljamo, ker smo prepričani, da bo marsikatera izmed vas vesela domačega in preprostega nasveta.

'Smotka' : pivo

Oblikovanje velikih kodrov uspeva zelo lepo če daš na lase pivo (jih cele zmočiš), nato si lase z eno roko gneteš, z drugo pa držiš sušilec las. In verjemite, vonj piva se sploh ne občuti! !

Maja: flomastri in kljukice

Brez kupovanja navijalk! Na vsak pramen las posebej nanesemo malo pene za oblikovanje, nato pramene ovijemo okoli debelejših ali tanjših flomastrov (odvisno kakšne kodre želite imeti). Flomastre obdržimo na laseh tako, da jih pripnemo s kljukicami za obešanje perila!

Emelita: preprosta figa

Jaz sama naredim tako: ko umijem lase, jih posušim, vendar ne do konca. Lase nato čez noč zvijem v figo in zjutraj, ko se rrebudim, so lasje suhi in lepo valoviti. Nato nanesem še čisto malo pene in laka za lase Taft, vcasih pa uporabim tudi Nivein vosek.

Zahvaljujemo se vam za vsa prispela mnenja in seveda iskrene čestitke nagrajenkam. Vabimo vas, da nam odgovorite na že naslednje zastavljeno vprašanje v rubriki Naj 5.

L’Oréal Studio Line

Čvrsto oblikovane frizure, super glamurozni volumen, popolno izoblikovani kodri … to vam obljubljajo z izdelki L’Oréal Studia Line, ki že od 80’-ih let prejšnjega stoletja ostaja nabolj iskani proizvod za domačo ali profesionalno rabo.

Z izdelkom Wet Boucles bodo vaši kodri negovani, popolno oblikovani, živi in z visokim sijajem, ki bo obstojen tudi do 12 ur. Naj vaši kodri zasijejo skupaj z vami.

Najbolj brano