Senčke za oči?

Tokrat nas zanima:

  • katera so vaše najljubše senčke za oči in zakaj?
Ponovno po vašem izboru objavljamo seznam top 5ih izdelkov.

1. ArtDeco

2. Chanel

3. IsaDora

4. Dior

5. Lancome

Senčke za oči?

Izžrebali smo:

1. Laura Rožman

Art Deco. Ker imajo preprosto veliko paleto izbire barv, ki jih lahko sestaviš v skrinjici v čisto svojo mavrico, ker so obstojna in bleščice naredijo pravljičen pogled.

3. Estera Slatinšek

Lancome- pigmentirane, obstojne, ne dražijo oči. Diorjev petorček - pigmentirane, obstojne, ne dražijo oči. Clarinsov četvorček- obstojne, se zlahka zabrišejo.

3. Sandra Veljković

Moje najljubše senčke so Dior, ker so najbolj obstojne, se ne razmažejo in so primerne za vsak dan-naraven videz, in ko želimo poudariti lepoto oči za kakšno večernjo zabavo . . so v višjem cenovnem razredu ampak z razlogom, jaz imam kar nekaj različnih (mat, sijoče, . . ) in so super! Všeč pa so mi tudi L'Oreal ker imajo toliko različnih palet in so tudi še kar obstojne.

Vsem trem iskreno čestitamo in jim pošiljamo kroglice za osenčevanje in senčenje:

Jelly Pong Pong

Ko je bila otrok, ji je dedek večkrat rekel pong pong Susan. Dolgo je že tega, pa vseeno je korejska beseda pong, ki pomeni ljubezen, naklonjenost in radost ob srečanju ljubljene osebe, Susan Chyi ostala v srcu. Še več, odločila se je, da tako poimenuje svojo blagovno znamko in jo ponese v svet. Dekorativna kozmetika Jelly Pong Pong, ki je priljubljena med zvezdnicami svetovnega formata kot so Kate Moss, Kylie Minogue, Fergie in Gwen Stefani, je od oktobra na voljo tudi v Sloveniji.

Susan Chy, ustanoviteljica blagovne znamke Jelly Pong Pong, razume sodobno žensko, ki si želi očarati ljudi okrog sebe in biti drugačna, a ji za tovrstno igrivost ob današnjem hitrem tempu vedno primanjkuje časa. Njena kozmetika je odgovor na to časovno stisko - sodobni ženski ponuja multifunkcionalna ličila, ki so enostavna za uporabo in nanašanje. Zakaj bi uporabljali čopiče, če se lahko s svojim obrazom poigrate in ga naličite z mehkimi blazinicami svojih prstov?

Najbolj brano