Efektivno prekrivanje. Kako?

V jesenskih dneh ponovno začenjamo uporabljati podlage in kanček več ličil, kot smo to počele poleti.

In ker vse dobro vemo, da ni dobrega učinka ličenja brez dobre osnove, vas tokrat sprašujemo:

  • s katerim korektorjem dosegate najboljšo prekrivnost ter kakšni so vaši triki pri prekrivanju raznoraznih nadlog, kot so mozoljčki, rdečica, podočnjaki ali pa samo dooolga in neprespana noč.

Odgovore sprejemamo do konca meseca oktobra, tri izžrebane pa bomo kot vedno, lepo nagradili.

Opomba: Prosimo vas, da pri glasovanju vpišete v obrazec vaše prave podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko in elektronski naslov), saj nepopolno prispelih prijav žal ne moremo upoštevati!

Efektivno prekrivanje. Kako? - Foto: Fotografjia Imaxtree, Fotografija promocijsko gradivo

Tokrat ste izglasovale najljubših pet v naslednjem vrstnem redu:

  • Max Factor
  • YSL
  • Nivea
  • E. Funkhouser™ New York (Amway)

  • Manhattan

Nagrajenke:

Petra Venta, Dol pri Ljubljani (Max Factor)

S podočnjaki imamo skoraj vse ženske, če ne tudi prenekateri moški, včasih probleme (no, nesrečnice kot jaz, jih imam vsako jutro, pa naj bo po naspani ali prežurani noči). Dolgo časa sem iskala primeren korektor in sem ga pred kakšnim letom končno tudi našla: Max Factorjev Mastertouch - Under Eye Concealer! Odlično prekrije temno področje okoli oči, včasih mi pa tudi priskoči na pomoč pri prekrivanju malih mozoljčkov.

Sandra Pranjič, Ljubljana (YSL korektor)

Najprej nanesem podlago (tekoči puder) in šele nato nanesem korektor, in sicer samo na mesta kjer se mi zdi to potrebno (nepravilnosti kot npr. mozoljčki, podočnjaki, kuperoza).

Nasvet: korektorji so po svoji teksturi gostejši, zato ga ne želite nanesti preveč, saj rad zaide med gubice (npr. pri očeh) oz. v primeru mozoljev le te optično še poveča. Celoten videz zaključite z nanosom transparentnega pudra v prahu (z večjim čopičem). Igrajte na karto naravnega videza in prekrijte le kolikor je potrebno, ker si nihče ne želi gledati na vas "fasade" - tako v službi, kot drugje.

Maja Gerčar, Ljubljana (E. Funkhouser™ New York, Amway)

Podočnjake mi najlepše prekrije svetel Artistry korektor od Amwaya. temnejši odtenek uporabljam za mozoljčke. korektor je tak mehek in se lepo razmaže ampak vseeno super prekrije. Čez to se namažem še s pudrom v prahu, tudi od Artistry, z najsvetlejšim odtenkom. Če so podočnjaki zelo vidni, si lička namažem z rožnato malo višje, tako, da prekrijem še malce podočnjakov in potem se pod očmi še enkrat napudram s pudrom v prahu.

Podarjamo:

Barvni korektor stik SHISEIDO

Nov prosojni korektor v stiku poudari naravno čistost kože, ponovno definira in poživi obrazne poteze.

Uporabite na podlago ali golo kožo, nanesite z rahlim pritiskom blazinic prstov ali gobice.

Najbolj brano