NAGRADNO: Osvojite kompletek izdelkov blagovne znamke CD z vonjem granatnega jabolka

29. 3. 2017
NAGRADNO: Osvojite kompletek izdelkov blagovne znamke CD z vonjem granatnega jabolka (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

CD kozmetika spreminja vsakdanjo nego kože in celotnega telesa v doživetje in razvajanje. Sodelujte v naši nagradni igri in osvojite paketek, ki vsebuje CD gel za tuširanje in osvežujoč dezodorant z vonjem granatnega jabolka.

Preizkusite gel za tuširanje z naravnimi izvlečki granatnega jabolka!

Supersadež, simbol večne mladosti ali skrito orožje narave? Številne kulture že stoletja cenijo blagodejne učinke granatnega jabolka na zdravje. Med drugim, čudežni sadež ščiti kožo tudi pred prostimi radikali.

CD gel za tuširanje z granatnim jabolkom deluje kot balzam za občutljivo, suho kožo, jo pomirja in blaži. Aromatični vonj granatnega jabolka pa zagotavlja, da je kopanje in tuširanje pravo doživetje in razvajanje.

Doživite UAU trenutek tudi vi!

CD dezodoranti z granatnim jabolkom so na slovenskem trgu na voljo v obliki razpršilca in roll-ona. S svojim svežim vonjem vas razvajajo prav na vsakem koraku.

V skladu z zavezo čistosti nežna formulacija dezodoranta CD zagotavlja 24-urno zaščito pred neželenimi telesnimi vonjavami, brez uporabe aluminijevih soli in puščanja sledi na oblačilih. ŽelelI si boste uporabljati le še tega!

Ženske kot ste vi obožujejo kozmetiko CD!

Sodelujte v nagradni igri!

Elle bo trem bralkam podarila tri kompletke izdelkov blagovne znamke CD z vonjem granatnega jabolka – dezodorant in gel za tuširanje.

Vse, kar morate storiti je, da v komentar na Facebooku zapišete, kaj je za vas pri negi kože najbolj pomembno.

V ponedeljek, 3. aprila 2017 bomo izžrebali tri srečnice, ki bodo prejele simpatičen kompletek kozmetike CD.

Pravila nagradne igre najdete na tej povezavi.