Nagradna igra: Nepozabno razvajanje

Potrebujete kratkotrajen pobeg v svet kopeli in masaž, sproščanja in uživanja, v objem oaze sredi mesta? Za urico, dve, mogoče dan ali dva? V hotelu Bristol v Opatiji se boste počutili kot kraljica ... Odgovorite na nagradno vprašanje in osvojite nepozabno razvajanje v dvoje.

Promocijsko sporočilo, 13. 9. 2012
Nagradna igra: Nepozabno razvajanje

Pridejo dnevi, ko rade zavijemo nekam, kjer bodo za nas poskrbeli od nog do glave.

Hotel Bristol, čudovit ambient. zgrajen leta 1906 v carskem in kraljevskem stilu, je imenitno vklopljen v privlačno mestno podobo najstarejšega turističnega središča na Jadranu - Opatije.

Sredozemlje, sredozemska klima in bližnje gore bodo hitro odgnali stres in utrujenost ter vam povrnili moči, da se boste po sončnem zahodu z veseljem vrnili v sobo, okusili odlične hrvaške specialitete, se prepustili razvajanju in sprostitvi v Spa & Beauty kotičku, ob sončnem vzhodu pa uživali ob okusu sveže kave.

Je to je wellness, ki ga potrebujete?

Kot kraljica se lahko počutite tudi brez krone.

S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje lahko osvojite čudovito razvajanje v dvoje v hotelu Bristol in doživite blagodejnosti revolucionarne metode pomlajevanja.

Nagradno vprašanje se glasi ...

  • Katere tretmaje zajema mezoterapija?

Pravilen odgovor ter vaše kontaktne podatke pošljite na elektronski naslov elle.si@adriamedia.si (v naslovu zapište "Za nagradno igro hotel Bristol"), mi pa bomo v ponedeljek, 24. septembra, izvedli žreb in nagrajenki ali nagrajencu sporočili dobro novico.

Namig - obiščite stran hotel Bristol, Opatija.

Najbolj brano