L'OCCITANOVA Božanska Immortelle razkriva še eno skrivnost!

Čas na koži pušča sledi – z leti se matrica celične DNK prične okvarjati in koža izgublja sposobnost obnavljanja. Starejša je, bolj so na njej izraženi znaki staranja: dehidracija, globoke gube, izguba vitalnosti, čvrstosti in sijaja ter neenoten videz polti.

Promocijsko sporočilo, 10. 10. 2013
L'OCCITANOVA Božanska Immortelle razkriva še eno skrivnost! - Foto: promocijsko

L'OCCITANE je na področju naravne nege kože opravil pionirsko delo.

V letu 2009 je v Oddelku za raziskave ustanovil program kozmetogenomike, ki preučuje učinkovitost naravnih aktivnih sestavin in njihovo delovanje na samo jedro kožnih celic. Izsledki nazorno pokažejo vpliv aktivnih sestavin vse do notranjosti celic povrhnjice.

L'OCCITANOV laboratorij je za novo generacijo izdelkov iz kolekcije Božanska Immortelle združil immortelle/suhocvetnico z edinstvenim kompleksom 7 naravnih aktivnih sestavin. Anti-ageing delovanje immortelle/suhocvetnice s Korzike je v kombinaciji z novim kompleksom še izboljšano. Z izjemno močjo obnavljanja negovalna formula deluje v srcu celic povrhnjice, s čimer povečuje celično vitalnost, popravlja vse znake staranja in ohranja mladosten videz kože. Zdi se, da je kožo navdihnila nova mladost prav iz srca celic. Koža je poživljena, opazno obnovljena, pomlajena in zasije v lepoti nove vitalnosti.

1. Božanski losjon za obraz Immortelle

~ NOVO ~

Naj vaša koža zasije v lepoti nove vitalnosti ...

L'OCCITANE je za čudovito, z mladostjo navdahnjeno polt zasnoval nov Božanski losjon za obraz s kar tremi patenti, ki pomaga vzdrževati ravnovesje kože ter pospešuje obnovo celic in nadomeščanje izgubljene celične substance. Novi losjon z bogato teksturo in prefinjeno aromatično dišavo svežih cvetov immortelle/suhocvetnice koži daje takojšen občutek vrhunskega udobja in popolne prožnosti. Intenzivna negovalna formula, ki pomaga ohranjati mladosten videz kože in njen potencial regeneracije, učvrsti in obnavlja prožnost kože ter jo naredi neverjetno mehko in gladko. Ravnovesje kože je ohranjeno, polt pa je enakomerna in zdravo sijoča. Losjon kožo naredi sprejemljivejšo za učinkovanje aktivnih sestavin, s čimer jo pripravi na nadaljnjo nego. Zdi se, da je kožo navdihnila nova mladost prav iz srca celic.

L'OCCITANOV NASVET: Losjon nanesite na očiščeno in osušeno kožo obraza z vatno blazinico ali konicami prstov z nežnim trepljanjem od brade navzgor proti čelu. Izogibajte se področju okrog oči. Uporabljajte zjutraj in zvečer, najbolje pred nanosom Božanskega seruma in Božanske kreme.

lotion

2. Božanska krema za obraz Immortelle

~ NOVA FORMULA ~

Naj vašo kožo objame vrhunsko udobje in ji podari novo mladost ...

Zahvaljujoč najnovejšim znanstvenim dognanjem svojih strokovnjakov je L'OCCITANE še izboljšal negovalno formulo eliksirja mladosti – Božanske kreme za obraz. Večna immortelle/suhocvetnica v kombinaciji z edinstvenim kompleksom 7 naravnih aktivnih sestavin (mirta, med, hialuronska kislina, navadna marjetica, navadni mrzličnik, svetlinovo olje in olje navadnega rička) še učinkoviteje spodbuja izražanje gena za zaščito in obnovo DNK v koži. Božanska krema, za katero je L'OCCITANE registriral že peti patent, deluje na samo jedro kožnih celic in kožo navdihne z novo mladostjo. Bogata, svilnata sestava z izjemnim in popolnim delovanjem proti vsem znakom staranja opazno zmanjša gube ter koži podari vitalnost, mladosten videz in izboljša njen potencial regeneracije. Intenzivna negovalna formula, ki se čudovito vpije, kožo intenzivno hrani in učvrsti ter obnovi njeno prožnost. Kontura obraza je bolje oblikovana, intenzivnost temnih madežev je opazno zmanjšana, polt pa je enotnejša in zdravo sijoča.

L'OCCITANOV NASVET: Kremo zjutraj in zvečer nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter jo vtrite z nežnimi gibi. Izogibajte se področju okrog oči.

krema

3. Božanski serum za obraz Immortelle

~ NOVA FORMULA ~

Dovršen eliksir mladosti za božanske rezultate ...

L'OCCITANOV Božanski serum za obraz s kar petimi patenti, ki deluje v samem srcu celic povrhnjice, pomaga ohranjati mladosten videz kože in njen potencial regeneracije. Intenzivna negovalna formula, zasnovana z visoko koncentracijo naravnih aktivnih sestavin, deluje proti izgubi čvrstosti in upadli konturi obraza ter pomaga obnoviti celostno strukturo kože obraza. Koža je nemudoma bolj napeta, že po sedmih dneh pa so konture obraza opazno bolje definirane. Sveža in žametna gelasta tekstura Božanskega seruma se nemudoma vpije v kožo, sočasna uporaba Božanske kreme pa še poveča korektivni učinek in zagotavlja božanske rezultate.

L'OCCITANOV NASVET: Serum zjutraj in zvečer nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter ga vtrite z nežnimi gibi. Izogibajte se področju okrog oči. Za popoln učinek obnavljanja takoj po serumu nanesite še Božansko kremo.

ekstrakt

4. Božanski serum za okrog oči Immortelle

~ NOVA FORMULA ~

Božanska kombinacija za mladosten pogled ...

L'OCCITANOV Božanski serum za okrog oči s tremi patenti deluje v samem srcu celic povrhnjice in koži pomaga nadomeščati izgubljeno celično substanco. Intenzivna negovalna formula, ki pomaga vzdrževati mladosten videz kože okrog oči in njen potencial regeneracije, intenzivno hrani ter deluje proti nabuhlosti in temnim kolobarjem. Koža je po uporabi bolj prožna in gladka, smejalne gubice okrog oči so opazno zmanjšane, ten kože okrog oči pa je poenoten. Sveža in svilnata tekstura Božanskega seruma za okrog oči se nemudoma vpije v kožo in takoj poudari lepoto oči. Rezultati so resnično božanski – zdi se, da je kožo navdihnila nova mladost prav iz srca celic. Koža okrog oči zasije v lepoti nove vitalnosti.

L'OCCITANOV NASVET: Serum zjutraj in zvečer s konicami prstov z rahlim trepljanjem nanesite na čisto kožo okrog oči, nato nežno pogladite od notranjega kotička proti zunanjemu.

loccitane

Si želite nove negovalne formule preizkusiti na lastni koži?

Sodelujte v L'OCCITANOVI nagradni igri!

Prodajna mesta L'OCCITANE:

  • LJUBLJANA: Mestni trg 7, Citypark, Mercator Center Šiška, Supernova Rudnik, Nama, Maxi
  • BLED: Cesta svobode 10
  • MARIBOR: Europark, Gosposka ulica 11
  • CELJE: Citycenter
  • NOVO MESTO: Glavni trg 13, Qlandia
  • KOPER: Čevljarska ulica 35
  • PORTOROŽ: Obala 20
  • NOVA GORICA: Qlandia

SPLETNA TRGOVINA: www.loccitane.si

Najbolj brano