Letošnje leto sem začela z novimi navadami - organsko!

Običajno si tak čas privoščim kakšen tretma pri kozmetičarki, letos pa sem sklenila, da si ga pripravim kar sama doma.

Lepota, 18. 1. 2017

Melvita

Razlog? Odkrila sem fantastično Melvitino novost - nove izdelke za nego telesa in las.

Te omamno dišeče kozmetične kose odlikujejo skrbno izbrane naravne sestavine iz ekološke pridelave, nabrane na okolju prijazen način.

Najčistejši darovi narave so ujeti v lepotilne nektarje in tako razveseljujejo mojo kožo s svojo učinkovitostjo in užitkom ob uporabi.

Izdelki vsebujejo najmanj 95 % sestavin naravnega izvora in ne vsebujejo parabenov, sintetičnih dišav in barvil, sestavin petrokemičnega izvora, parafina in silikona.

Predstavljam vam 5 izdelkov, brez katerih si nege ne predstavljam v teh mrzlih dneh:

1. Gel za prhanje s cvetovi limonovca in lipovega meda

Novi certificirano organski gel za prhanje združuje dragocene zaklade iz narave: cvetove limonovca in lipov med, ki ovijejo mojo kožo v slastno in dražestno dišavo. Nežna čistilna osnova za penjenje brez sulfatov in mila, obogatena z matičnim mlečkom, se v stiku z vodo spremeni v lahkotno fino peno ter nežno očisti kožo in pomaga zaščititi njen hidrolipidni plašč.

Gel za prhanje

2. Strokovni šampon za obnavljanje

Fantastična stvar! Šampon vsebuje 3 organska olja: šipkovo, kamelijino in ognjičevo olje. Bogata negovalna formula s čistilno osnovo za penjenje brez sulfatov in z gladko teksturo je odlična za nego mojih nekoliko suhih in od sušilca in mraza poškodovanih las, saj jih pomaga nahraniti in pripomore k manjšemu lomljenju. Po uporabi so lasje znova močni in zelo sijoči.

Strokovni šampon

3. Intenzivna vodica za mladosten videz

Piko na i pa moji nehi nadene tale Melvitina certificirano organska Intenzivna vodica za mladosten videz. Obogatena je s patentiranim učvrščevalnim kompleksom iz rastlinskih popkov in hialuronsko kislino naravnega izvora. Tonik s strukturo seruma kožo intenzivno navlaži, napne in odlično pripravi na nadaljnjo nego.

Namig za uporabo: intenzivno vodico nanesite zjutraj in(!) zvečer po čiščenju obraza. Razlika bo opazna!

Vodica

Vsi izdelki so na voljo v spletni trgovini www.melvita.si in na prodajnih mestih Nama, Maxi in Müller.

Bodite lepo, Ajda

Preberite še: Kaj je skrivnost za srečno življenje? (vprašali smo Dance)

Priporočamo tudi: Top NARAVNA sredstva, s katerimi lahko odpravite moteče drobne žilice

Najbolj brano