Foto: Za kraljevsko lepotno razvajanje

Kot kraljica se lahko počutite tudi brez krone, to je stvar odločitve. Odločitve za izdelke, ki z vami ravnajo kot s kraljico, za kraljevsko lepotno razvajanje, pravi Mojca Zemljak, naša lepotna novinarka.

Lepota, 8. 6. 2012
Dove

Dove

Maskara Diorshow New Look

Maskara Diorshow New Look

Deborah Milano senčila Hi-Tech Trio

Deborah Milano senčila Hi-Tech Trio

Deborah Milano senčila Hi-Tech Trio

Deborah Milano senčila Hi-Tech Trio

Shellack

Shellack

CND

CND

Philips

Philips

Annmarie Börlind

Annmarie Börlind

Estée Lauder

Estée Lauder

Oriflame

Oriflame

L'Occitane

L'Occitane

Doživela sem shellaciranje! Kako osvežujoče in zelo futuristično! Moji razcepljeni nohti so kar zadihali – pod običajnimi laki se dušijo, saj so ti zaradi gela neprepustni, in postajajo vse bolj krhki, Shellac znamke CND pa jih ščiti in pomaga krepiti, nalakirane jih lahko celo utrjujem z negovalnim oljem. »Ko se podlak, barvni lak in nadlak spajajo,« me med manikiro, ki jo začne brez piljenja nohtov povrhu, razsvetli kozmetičarka, »se spojijo tudi kanalčki v njih, združujejo se v tunelčke, ti pa nohtu omogočajo, da živi svoje naravno življenje.« Zdaj ne bom več trgala hlačnih nogavic, še preden jih navlečem na noge, in puščala odkruškov priljubljenega odtenka na tipkovnici. 14 dni bom brezskrbno uživala v sijajnem videzu. Ja, prava revolucija je tudi CND UV, čarobna lučka, ki skoraj v trenutku posuši vse nanose in z UV3-tehnologijo zagotavlja obstojnost. Odtenki? 36 jih je, med seboj pa se lahko mešajo in tako ustvarjajo neskončno barvnih priložnosti. Z razkošjem na nohtih odhajam iz salona StudioMA. Zdaj pa še domača depilacija z vrhunskim Philipsovim depilatorjem SatinSoft, ki kožo hkrati neguje, pa se bom počutila kot kraljica. Ko smo že pri nešteto odtenkih in kraljicah, potonika, roža s tisočerimi cvetnimi lističi, je kraljica barvnih odtenkov in prefinjenih dišav. Navdušena sem nad L'Occitanovo nežno interpretacijo potonike v omejeni izdaji, novo kolekcijo dišavnih in lepotilnih izdelkov Pivoine Délicate. Privoščila bi si kar toaletno vodico, v kateri se potonika spaja z mandarino, grenivko, vrtnico, šmarnico ... Kraljevsko razvajanje bi lahko na primer nadaljevala z gel kremo za prhanje Dove z mandljevo kremo in hibiskusom iz nove linije Purely Pampering, hranljivo nego za kožo, ki ustvari nežen oblak kremaste pene, prostor pa napolni s prijetnim vonjem. In, saj veste, česa ženska nima nikoli preveč v kopalnici? Krem proti staranju. Napredna multiaktivna vlažilna krema Revitalizing Supreme, Estée Lauder, je namenjena ženski, ki želi vsestranski izdelek, ki zna delovati na linije, gube in čvrstost kože ter poskrbi za idealno vlaženje. Ker kože tudi letos poleti ne želim nadlegovati s sončenjem, bom svoji bledi polti kmalu podarila tudi naravni losjon za samoporjavitev SunLess Bronze, Annemarie Börlind, za čimprejšnji pridih poletja. In na koncu še – vitaminska bomba! Predel okoli oči je utrujen in pust, prav nič kraljevski, zato se spomnim na Oriflamovo kremo za ta predel iz najnovejše kolekcije Optimals Skin Energy, ki vsebuje minerale in vitamin C za sijaj in nov zagon.

Moja 'krona' 

... za novi videz. Za ekstravagantno razkošne trepalnice. Maskara Diorshow New Look z ekskluzivno nanokrtačko, ki pomeni revolucijo v ličenju trepalnic, ustvarja večdimenzionalni volumen in dramatični učinek izredno gostih trepalnic.

Mikrotrend

Mokri videz na vekah! Biserne odtenke z učinkom vodnih kapljic najdete pri blagovni znamki Deborah Milano. Senčila Hi-Tech Trio imajo novo teksturo, ki poskrbi za zamrznjen zaključek z bleščečim sijajem. Vsako združuje tri odtenke, ki se uporabljajo posamezno ali pa se jih med seboj meša, nanašamo jih na suh ali – moker način.

Pripravila Mojca Zemljak,
fotografije Boris Pretnar, Shutterstock.com, Imaxtree in promocijsko gradivo

Najbolj brano