Lepotni zaznamki za notranjo moč

Spusti bojevnico iz sebe! Brez problema, samo nohte obarvam v pravem odtenku, pravi Mojca Zemljak, naša lepotna novinarka.

Lepota, 7. 11. 2013
Lepotni zaznamki za notranjo moč - Foto: promocijski materijal, boris pretnar, shutterstock

Dva dopolnjujoča se odtenka znamke Illamasqua upodab­ljata bistvo zore in mraka. Navdih za svoj mistični videz jemljeta iz mlečnega leska kristalov in sija kremena. S kristalno sivo in opalno zeleno na svojih nohtih kot uročena začutim notranjo moč in lažje premagujem ovire v pestrem dnevu.

Kakšna majhna podrobnost, ki spremeni celotno počutje! To moč občutim tudi, kadar se moji lasje podredijo moji želji in se ubogljivo razčešejo in oblikujejo, prav tako, kot sem si zamislila. Trmoglavka v meni je ukročena z Macadamijinim sprejem Notangle Pre-Styler, ki jih razvozla, obenem pa intenzivno vlaži in zaščiti pred toploto sušilnika. Lasje so oživljeni, elastični, sijoči.

Za fascinacijo izjemnega leska in glamurja in posledično za občutek samozavesti zna poskrbeti tudi linija Syoss Glossing. Formula s keratinom Pro-Cellium za stilsko oblikovanje vsebuje edinstveno tehnologijo, ki lesk 'zaklene' v lasno kutikulo. Kadar si zaželim spremembe, ki bo nedvomno dobrodejno učinkovala na moje počutje, se odločim za barvanje las. Sprememba barve las je bila vedno sinonim za spremembo v življenju. »S Subrina Vivid sem ... vidna.« Subrina Vivid, ki med drugim obljublja neverjetne blond odtenke, je barva, ki se prilagaja življenjskemu stilu in podkrepi individualen videz.

Edinstvena kombinacija negovalnih sestavin in hranljivega karitejevega masla poskrbi za sijoč in naraven videz las. In zdaj ... le kaj bi lahko še dodatno okrepilo mojo notranjo moč in me naredilo skoraj nesmrtno? Brez dvoma najnovejši pomlajevalci na trgu. Eucerinovi izdelki Volume-Filler povrnejo obrazu mladostni volumen z magnololom, izvlečkom skorje magnolije, ki poveča število in velikost celic, oligopeptidi, ki stimulirajo kolagensko mrežo, pospešijo metabolizem kože in izboljšajo interakcije med celicami, in hialuronsko kislino, ki optimizira vlaženje kože in zmanjša gube.

Poteze postanejo ponovno izrazite, koža je pomlajena. Morda me zdaj končno ne bodo več spraševali, ali sem utrujena ali celo nesrečna. Nova celovita nega proti staranju prihaja tudi iz L'Occitana: kolekcija Božanska Immortelle, zasnovana na legendarni cvetlici izjemne dolgoživosti, suhocvetnici, ki ne oveni niti, ko jo požanjejo, združuje novo generacijo izdelkov z edinstvenim kompleksom sedmih naravnih aktivnih sestavin.

Negovalna formula deluje v srcu celic povrhnjice, s čimer povečuje celično vitalnost in ohranja mladosten videz kože. Aha, in še Nivejin novi serum iz linije Cellular Anti-Age, največja inovacija znamke, ki globinsko pomlajuje celice! Formulo sestavljajo izvleček magnolije, kratkoverižna hialuronska kislina in koži lastni kreatin.

Izbranka meseca

nivea soft

Krema Nivea Soft. Legenda je z novo embalažo v omejeni seriji, za katero je ekskluzivne ilustracije ustvaril modni oblikovalec Giles Deacon, postala še nepogrešljiv modni dodatek.

Najbolj brano