Lepotni zaznamki: Oboževalka

Ko je prijateljica zadnjič odprla moj hladilnik, je za hip ostala brez sape ... pravi Mojca Zemljak, naša lepotna novinarka.

Lepota, 19. 2. 2014
Lepotni zaznamki: Oboževalka - Foto: Boris Pretnar, Imaxtree in promocijsko gradivo

Namesto jajc je v zgornjem predalu namreč zagledala nepregledno zbirko lakov za nohte. V bistvu ne vem, zakaj je bila tako začudena, saj me pozna: od nekdaj gojim dve veliki kozmetični ljubezni – dišave in lake. V množici njihovih barv verjetno skoraj ne bi mogli pogrešiti odtenka, toliko jih je, pa vendar ... Ko je do mene prišla novička o novi kolekciji lakov za nohte, ki jo je O.P.I ustvaril skupaj z glasbeno in modno ikono Gwen Stefani, sem v hipu postala vdana oboževalka. Obožujem raznoliko paleto, razpeto med tradicionalno rožnato, zlato in srebrno barvo ter vse do dramatičnih tem­nih odtenkov, ki časti vpliv glasbe na modno industrijo. In ... I Sing In Color, robidasto vijoličasta v visokem sijaju, manjka v moji zbirki!

Precej predana in zvesta privrženka pa sem lahko tudi, ko govorimo o negovalni kozmetiki. Na primer o karitejevem maslu in medu. To je pač vzajemno – nikoli me nista izneverila. Prav Med in karite se imenuje nova kolekcija naravne kozmetike Le Couvent Des Minimes. To je blagoslov za suho in občutljivo kožo! Rastlinsko milo jo očisti nežno in brez izsuševanja. Dotik čistega karitejevega masla ponuja tudi kdo drug kot L'Occitane z novo zbirko prefinjenih Ultranežnih krem za telo. Cvetovi vanilje, Dražestna limeta in Srce vrtnice so obogatene z desetimi odstotki karitejevega masla in zapeljivimi dišavnimi odtenki pomladi, kožo pa intenzivno nahranijo, navlažijo in zaščitijo. Melvita pa po novem razvaja z Medenim nektarjem za prhanje, ki kožo ovije v slastno dišavo, jo očisti brez izsuševanja in zaščiti njeno občutljivo naravno ravnovesje. In, hm, tudi super jagode goji so vredne oboževanja. Nivea Q10 Energy je nova poživljajoča dnevna krema proti prvim gubicam in utrujeni koži. Učinkoviti aktivni sestavini koencim Q10 in kreatin v kombinaciji z jagodami goji še bolj uspešno zmanjšata opaznost gub, koža in njen sijaj pa sta v trenutku prebujena.

fotografije Boris Pretnar, Imaxtree in promocijsko gradivo

Najbolj brano