Lepotni ukrep pred poletjem: vidno bolj čvrsta koža v le 4 korakih, in to v zavetju doma

Koža na našem telesu je tako kot koža na obrazu podvržena številnim agresivnim vplivom, kot so škodljivi sončni žarki, hormonske spremembe in nihanje teže ter celo trenje oblačil. To lahko privede do izgube čvrstosti kože, poleg tega pa se nekje med 28. in 54. letom starosti čvrstost kože zmanjša kar do 27 %.  

Promocijsko sporočilo, 8. 4. 2020
Lepotni ukrep pred poletjem: vidno bolj čvrsta koža v le 4 korakih, in to v zavetju doma - Foto: PROMO

Koža največkrat izgubi čvrstost predvsem na področju rok, prsi, trebuha in zadnjice, zato moramo poleg osnovnih pravil, povezanih z zdravim življenjem, v svoj vsakdanjik vključiti tudi nego, ki bo zagotovila njeno zdravje, gladkost in čvrstost.

Naravna rešitev za čvrsto in zdravo kožo 

Kot odgovor na problematiko kože brez tonusa so strokovnjaki francoske znamke Caudalie ustvarili Vinosculpt – inovativno negovalno linijo za telo, polno visokokakovostnih naravnih sestavin in formulacij, ki v štirih korakih nudi enkratno, celostno rešitev za hujšanje in nego kože na telesu. Rezultat sta čvrsta koža in povrnjen tonus, hkrati pa lahko izkusite edinstven trenutek dobrega počutja in se prepustite občutku nege Vinotherapie kar v udobju svojega doma.

Razvajajte kožo z vrhunskimi naravnimi sestavinami

Kombinacija izbranih dragocenih naravnih sestavin, kot so izvleček irisa, močna aktivna komponenta, znana po učvrstitvenih lastnostih, in polifenoli grozdnih pešk, ki ščitijo kožo pred prostimi radikali, bo poskrbela, da vaša koža postane opazno mehkejša, obnovljena in čvrsta. Za žametno nežnost pa bosta še dodatno poskrbela organsko karitejevo maslo iz pravične trgovine v Burkina Fasu kakor tudi olje grozdnih pešk iz Francije in Španije, ki je poznano po hranljivih in zaščitnih lastnostih.

Po 28-dnevni uporabi ena konfekcijska številka manj

Caudaliejeva linija Vinosculpt se usmerja na štiri točke na telesu: roke, prsni koš, trebuh in zadnjico, klinični rezultati na telesu pa so pokazali, da po redni 28-dnevni negovalni uporabi lahko pričakujete eno konfekcijsko številko manj. Klinična in dermatološka testiranja so pokazala še povečanje čvrstosti kože za 96 %, večji tonus kože za 91 %, pri 86 % primerih je bila koža bolj napeta, v 82 % pa je postava pridobila lepšo obliko.

4 učinkoviti koraki

→ S kremo Vinosculpt učvrstite kožo vsako jutro

Nova lifting učvrstitvena krema za telo Vinosculpt je izdelek, ki združuje naravne sestavine, učinkovitost in užitek, hkrati pa vidno krepi in učvrsti kožo. Učvrstitvena krema za telo Vinosculpt deluje istočasno na štirih ključnih področjih telesa ter obnavlja in učvrsti kožo že po prvem mesecu uporabe. Kremo vsako jutro močno vmasirajte s krožnimi gibi. Koža bo zglajena in postava bo oblikovana, njena nelepljiva, puhasta tekstura omogoča globinsko nego telesa. Primerna je za vse tipe kože, od normalne do suhe kot tudi za tisto najbolj občutljivo.

→ S pilingom za telo Cabernet dva- do trikrat na teden naredite piling

Piling za telo Cabernet je tipičen negovalni izdelek v Caudalie Vinotherapie Spaju. Izdelan je iz olja grozdnih pešk in šestih drenažnih esencialnih olj. Kožo pusti mehko in gladko, pripravljeno na nanos izdelka za oblikovanje postave.

→ S suhim oljem ob večerih izboljšujte tonus

Suho olje je učinkovit koncentrat za oblikovanje postave, ki hkrati zmanjša pojav pomarančnega videza kože z aktivno drenažo. Vmasirajte olje v vlažno kožo s krožnimi gibi v smeri proti srcu.

→ Drenažni čaj uporabite za drenažo s tremi čajnimi vrečkami na dan

Ustvarjen ekskluzivno za čajno sobo Vinotherapie Spa je Organski drenažni zeliščni čaj s certifikatom Ecocert učinkovit shujševalni izdelek, ki iz telesa izloča odvečno vodo in toksine.

Celotno linijo Caudalie Vinosculpt si lahko ogledate in naročite tukaj.

 

 

Najbolj brano