Lepotni strokovnjaki so zedinjeni: TO jesen je najbolj trendi barva las...

Jesensko prehodno obdobje je pravi čas, da si privoščite spremembo. Predstavljamo vam najlepše lasne barvne trende te sezone, čeprav po priljubljenosti vodi določen odtenek, ki ga videvamo povsod...

Lepota, 24. 9. 2018
Lepotni strokovnjaki so zedinjeni: TO jesen je najbolj trendi barva las... - Foto: Profimedia

1. Kremasto blond

Nežna, prelivajoča se blond barva, kot jo ima Reese Witherspoon, je z razlogom zelo priljubljena prav jeseni. Platinaste blondinke bodo z nekaj prameni dosegle popoln prehod na malce temnejše odtenke in obratno.

2. Bronde (bronasta + blond)

Mešanica med svetlimi odtenki, ki se prelivajo z bronasto, nas je obnorela že lani in to zaradi lahkega vzdrževanja, poleg tega pa ima čarobno moč, da doda toplo noto tudi najbolj bledim tenom kože.

3. Karamelni prameni

Če ste temnolaska in si želite samo malce posvetliti lase, so prameni v barvi karamele prava izbira. Nosijo jih zvezdnice kot so Selena Gomez in Beyoncé, vašim lasem pa v trenutku podarijo strukturo in rahlo spremembo.

4. Vranje črna

Močan videz v eni barvi morda res zahteva malce več nege in pozornosti, je pa zato veliko bolj udaren.

5. Svetli lasje s temnim narastkom

Če je narastek včasih veljal za absolutni "no-go", ga že nekaj sezon veselo naročujemo pri frizerju. Svetli odtenki s temnim narastkom pristajajo skoraj vsem, da ne omenjamo otročje lahkega vzdrževanja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Lasni trend z Instagrama, ki ga bomo to jesen videli povsod!

Priporočamo tudi: 5 pomladnih modnih trendov, ki jih je napovedal newyorški teden mode!

Najbolj brano