Lady Gaga pooseblja ta vonj, ki je himna pogumu, individualnosti in svobodi!

Valentino Beauty predstavlja novo kampanjo za novo dišavo hiše, Voce Viva, obraz kampanje zanj pa je Lady Gaga. Sporočilo filma Moj glas, moja moč, posnetega v ta namen, vabi ljudi, da uporabijo svoj glas za deljenje lastnih vrednot, razlik in prepričanj. 

Promocijsko sporočilo, 14. 10. 2020
Lady Gaga pooseblja ta vonj, ki je himna pogumu, individualnosti in svobodi! - Foto: PROMO

Film Moj glas, moja moč, ki predstavlja parfum Voce Viva, je kot ideja, ki izhaja iz virtualnega sodelovanja umetniškega direktorja hiše Maison Valentino, Pierpaola Picciolija, režiserja Harmonyja Korina iz Los Angelesa in Lady Gage, vabilo k povezanosti in bolj vključujočem svetu.

Pierpaolo Piccioli pravi, da gre za slavljenje enakosti, čaščenje generacije brez meja.

S svojim sodobnim občutkom za sliko in kinematografskim pristopom režiser Harmony Korine snema Lady Gago v moči trenutka, ko ženska uporablja svoj resnični glas. Lady Gaga, zaradi spoštovanja socialne distance posneta sama, med drevesi, prepredenimi s svetlobo v gozdu v Los Angelesu, po vsem svetu poje pesem A Sine from Above, ljudje, posneti na strehah zapuščenih zgradb v Barceloni, pa združujejo glasove v zbor, poslušajo pesem in se pridružujejo njeni navdihujoči energiji.

Pesem je bila napisana v čast moči glasbe, ki je Lady Gaga pomagala spremeniti življenje (pravi, da se, ko jo zasliši, njeno srce takoj zaceli). Posvečena pa je bila različnosti in vključevanju, dediščini in sodobnosti. 

Z izražanjem okrevanja narave, glasbe in potrebe po povezanosti, ki ni bila nikoli večja, kot je danes, film pošilja sporočilo upanja in ponovnega razcveta – sveta, v katerem je glas vsakogar slišan.

Pierpaolo Piccioli je ob tem povedal: »Ne obstajata dva ista glasa in vsak poje lastno in edinstveno pesem, vsi glasovi skupaj pa prispevajo k celotni človeški simfoniji.« 

»Moj glas je tisto, za kar se zavzemam, to, zaradi česar se me sliši, potrditev moje individualnosti. Glas je živ. Ima lastno življenje. Glas je sila narave. Narava je močna. Pomembno je, kako ga uporabljate. Menim, da lahko večina glasov vpliva pozitivno, vsak glas pa pusti vtis.« Lady Gaga

Hiša Valentino Beauty je za kampanjo ponovno izbrala tudi fotografski par Inez & Vinoodh, da ob upoštevanju vseh pomembnih ukrepov Svetovne zdravstvene organizacije ovekovečita močno sporočilo pesmi in parfuma Voce Viva kot statično sliko, ki odraža kontekst izolacije. Inez & Vinoodh sta znova prikazala fotografije Lady Gage s prejšnjega snemanja v skladu z nepričakovanimi spremembami, ki se dogajajo v svetu.

Lady Gaga sije pod sijočim modrim nebom v rdeči obleki modne hiše Valentino, ki jo je oblikoval Pierpaolo Piccioli.

Voce Viva je himna pogumu, individualnosti in svobodi

»Danes so čuti bolj kot kdaj prej sredstva, ki nas vodijo k ponovnemu rojstvu,« meni Pierpaolo Piccioli. V središču filozofije tega parfuma je glas (voce), njegova moč, edinstvenost, pomembnost in sposobnost vplivanja.

Glas in parfum imata veliko skupnega: puščata neviden, a nepozaben pečat, ter predstavljata edinstvene lastnosti vsake ženske.

»Ko glas govori resnico, je lahko njegov vpliv na svet in ljudi neverjetno močan. To je postalo navdih za parfum Voce Viva in njegov slogan Moj glas, moja moč,« pravi Garanz Delai, izvršni direktor znamke Valentino Beauty.

Ustvarjalci dišave so v sodelovanju s parfumerkama Honorine Blanc in Amandine Claire Marie v dišavi združili tri osnovna načela hiše Valentino: barve, visoko modo in sodobno očarljivost.

Kako dišita moč in samozavest?

Voce Viva je cvetlično-lesna dišava, katere note slavijo moč žensk in njihov glas.
• Dišava se odpre z esenco bergamotke ter mehkimi notami sladke in sočne italijanske mandarine. Svež pikantni izvleček ingverja dopolnjuje te živahne note citrusov.

• Srce dišave tvori šopek belih cvetov, ki ustvarjajo posebno sled. Razkošen vonj pomarančnega cveta se meša s sadnim odtenkom zlate gardenije in španskega jasmina.

• Nepričakovana harmonija kristalnega mahu (ki je bila dolgo rezervirana za moške dišave) preseneti z lesnimi in mineralnimi notami na dnu dišave in vstopi v vročo igro z dvema sestavinama, toplo in mlečno sandalovino v harmoniji s sladkim vonjem vanilje z Madagaskarja.

Prav ta nepričakovana ostrina mahu, ki jo omehča čutnost vanilje, govori o svobodi in trdnosti ženske Valentino.

Najbolj brano