Končno trendi naravna kozmetika z ekološkim certifikatom po dostopni ceni tudi pri nas!

Bi z veseljem uporabljali po svetu zelo zaželeno in iskano ekološko kozmetiko, če bi si jo le lahko privoščili? Za vas imamo odlično novico. Zdaj si jo lahko!

Promocijsko sporočilo, 9. 5. 2016
Končno trendi naravna kozmetika z ekološkim certifikatom po dostopni ceni tudi pri nas! - Foto: Organic Surge

S pomočjo vseh informacij, ki so nam na razpolago, smo vsi že precej ozaveščeni o tem, kaj je dobro in kaj manj dobro za nas. Vedno bolj se zavedamo, da ima, ne samo to, kar vnesemo v telo, temveč tudi kar nanesemo nanj, pozitivne ali pa negativne vplive, kratkoročno predvsem na našo kožo, lase, nohte, počutje, dolgoročno pa tudi na naše splošno zdravje.

Ob vsem zavedanju pozitivnih učinkov organske kozmetike na nas same in še istočasnega odgovornega ravnanja do našega okolja, pa nas nemalokrat od možnosti uporabe odvrača visoka cena. Nedostopnost ekološke kozmetike je bil trn v peti tudi Škotu Alanu MacKenzieju.

Ni razumel nedostopnih cen ekološke kozmetike, zato jo je naredil sam

"Enostavno nisem razumel, zakaj ne morem kupiti certificirane naravne kozmetike v naši lokalni trgovini - in to po dostopnih cenah. Zato sem se preprosto odločil, da jo bom naredil sam. V mislih nisem imel le najboljše rešitve za svojo kožo. Hotel sem poiskati učinkovine in ustvariti izdelke, ki bodo omogočili tudi drugim ljudem, da izkusijo in uporabljajo izdelke, ki jih je podarila narava - naravne, zdrave, ekološke," je dejal Alan MacKenzie, ustanovitelj večkratno nagrajene škotske blagovne znamke z organsko kozmetiko Organic Surge.

Alan je posvetil razvoju svojih izdelkov nekaj let, preden je leta 2005 ustanovil svoje podjetje. Organic Surge ima danes celotno paleto izdelkov za nego od glave do pete: dve popolni liniji za nego obraza, široko paleto neverjetnih izdelkov za nego telesa in čudovite izdelke za nego las. Organic Surge je pravi buket narave v stekleničkah, ki preprosto – deluje. Kakovostni in izjemno učinkoviti izdelki ekološke kozmetike, in kar je bila Alanova želja: cenovno dostopni in primerni za vse, ne glede na starost ali tip in zahtevnost kože.

Primerni so za vse starosti in tipe kože, tudi za občutljivo in problematično kožo

"Naši izdelki imajo neverjetne učinke, od mladih do starih, z različnimi vrstami kože, od nezahtevnih pa do takšnih z različnimi težavami, od aken, ekcemov, luskavice in dermatitisa. Naravne sestavine lajšajo težave tudi tistih z najbolj občutljivo kožo in to je nekaj, za kar imam izkušnje iz prve roke," je povedal Alan MacKenzie.

Brez velikih besed, a z velikim učinkom

Poslanstvo podjetja Organic Surge je ponuditi učinkovite ekološke izdelke širokemu krogu ljudi. Njihovi izdelki se ne oglašujejo z velikimi izjavami o znanstvenih inovacijah, ampak stavijo na izjemno mešanico naravnih sestavin, ki naredijo izdelke prijetno dišeče, nežne in istočasno učinkovite, primerne prav za vsakogar. Dodatno pa jih je uspelo širokemu krogu ljudi približati z dostopno ceno.

Organic Surge

Zakaj imamo radi Organic Surge?

  • Obožujemo njihove dišeče in negovalne naravne in organske sestavine: karitejevo maslo, kakavovo maslo, kokosovo olje, mandljevo olje, jojobino olje, oljke, damaščanska vrtnica, bergamotka, pomaranča, sivka, limeta, rožmarin, breskev, tropska verbena, klinčki, ginko, grozdje, tigrova trava, čajevec, kamilica, virginski nepozebnik, meta, patčuli, žafranika, poprova meta,...V izdelkih jih je najmanj 96 odstotkov.
  • Blagovna znamka ima popolno paleto naravnih izdelkov za nego »od glave do pete«, primernih za vsakogar.
  • Večina izdelkov je celo klinično in dermatološko testiranih in primernih tudi za občutljivo kožo in kožo nagnjeno k težavam.
  • ECO CERT ekološki certifikatnaravnih kozmetičnih izdelkov dodatno potrjuje njihovo kvaliteto in prijaznost človeku in okolju.
  • Sestavine in izdelki niso testirani na živalih, vsi izdelki so primerni tudi za vegetarijance in vegane.

In še nekaj velikih plusov podjetja Organic Surge

  • Razumejo visoke kriterije in zahteve svojih kupcev, zato jim je nenehen izziv, kako narediti najboljše izdelke po najbolj dostopnih cenah. Dosegajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo, za kar so prejeli tudi mednarodno priznanje Best Value Natural and Organic High Street Brand; Beauty Bible Shortlist Award.
  • In še več, Organic Surge je tudi blagovna znamka z vestjo: od vsakega prodanega izdelka del finančnih sredstev nameni ustvarjanju boljših življenjskih pogojev pomoči potrebnih.
  • Vsi izdelki so proizvedeni lokalno, na Škotskem.
  • Blagovna znamka in njeni produkti so prejemniki številnih mednarodnih nagrad in priznanj, kar potrjuje njihovo kvaliteto in popularnost.
  • Organic Surge šteje svoje zadovoljne uporabnike v milijonih, po vseh kontinentih, od starih do mladih, srečneže s popolno poltjo in lasmi in tiste s težavami, tiste ki jih nosi trendovski ali ekološki val,...

Naredite nekaj zase tudi vi, prepustite se čudovitemu valu naravne kozmetike z ekološkim certifikatom OrganicSurge in uživajte...

Izdelki Organic Surge so na voljo v izbranih enotah Lekarne Ljubljana, na oddelku kozmetike Maxi in v spletni prodajalni Via Naturalis.

Najbolj brano