Kako se je Zala Zagoričnik pripravila na poletje?

Zala Zagoričnik, ustvarjalka priljubljenega bloga Zalabell, se je na brezskrbna doživetja letošnjega poletja pripravljala z znano modno oblikovalko Majo Štamol Droljc, ki ji je pomagala izbrati popoln poletni outfit, in aparatom Philips Lumea, ki je poskrbel za svilnato gladke noge.

Promocijsko sporočilo, 27. 6. 2019
Kako se je Zala Zagoričnik pripravila na poletje?

Nadležne dlačice poleti grenijo življenje marsikateri ženski, ki v upanju na urejene in negovane noge preizkuša najrazličnejše načine za odstranjevanje dlak. »Verjamem, da nisem edina, ki tekom poletja nadvse sovraži britje in depiliranje nog. Ko se že skoraj odpraviš od doma v oblekici ali kratkih hlačah in se spomniš, da so dlake verjetno že zrastle, odkar si jih nazadnje odstranila, in ker se ti mudi, na koncu zapustiš hišni prag v kavbojkah. To je eden izmed razlogov, da sem se odločila preizkusiti aparat Philips Lumea,« nam je svojo rešitev za gladke noge zaupala Zala, mlada študentka arhitekture ter strastna oboževalka mode in lepote.

Že po prvem tretmaju je Zala opazila, da so dlačice redkejše, prvi rezultati pa so bili vidni po tretjem tretmaju. Zala je bila tako pripravljena na Majin obisk in lahkotne poletne oblekice, ki bodo razkrile njene urejene noge.

V spodnjem videu preverite, kako je potekal izbor Zalinega popolnega poletnega outfita in kaj je Zalo najbolj prepričalo pri aparatu Philips Lumea.

Maja je Zalo obiskala v Ljubljani, kjer je pregledala njeno poletno garderobo in stilirala outifit, primeren za prijetna doživetja v dolgih poletnih večerih. Končen outfit vključuje midi krilo, ki pa ga je Zala oblekla kot krajšo poletno oblekico. Midi krilo, ki je nepogrešljiv kos vsake poletne omare, je s tem preprostim modnim trikom postalo še bolj vsestransko. Maja je celoten outfit zaključila s tanjšim pasom, ki poudari Zalino postavo, za piko na i pa je dodala nakit in čevlje v nude barvi, ki na videz podaljšajo noge.

Zala razkrije prednosti Philips Lumee

Zalo je pri Philips Lumei najbolj navdušilo, da je postopek odstranjevanja dlačic enostaven in povsem neboleč. Skozi celoten postopek jo je vodila brezplačna mobilna aplikacija, ki jo je tudi opominjala, kdaj je čas za novi tretma. Kot dodatno prednost pa je izpostavila še hitrost opravljanja tretmajev, saj je za urejanje rok in nog porabila približno 15 minut. Zala je tako pripravljena na brezskrbne dogodivščine, ki jih prinašajo vroči poletni dnevi.

Najbolj brano