Kako doseči takojšnje glajenje obraznih gub, napetost in vlažnost kože?

V objemu kisika ... Lepotna urednica Petra Windschnurer je preizkusila avstralsko inovativno nego s hiperbaričnim kisikom, Intraceuticals.

Lepota, 5. 7. 2016
Tretma zagotavlja takojšnje glajenje obraznih gubic, napetost in navlaženost kože, brez strahu pred rdečino ali draženjem. - Foto: Shutterstock

Vsake toliko časa se mi zgodi, da tudi v svet lepote zakorakam zelo impulzivno. Saj veste, tiste črne sandale ste gledale že mesec dni, nanje vmes pozabile in jih potem na vrat na nos kupile v petek popoldne. Tombola!

Tako nekako sem pristopila k svojemu zadnjemu lepotnemu testu. Za nego Intraceuticals s hiperbaričnim kisikom, s pomočjo katerega globoko v kožo prehajajo ravno prav velike molekule hialuronske kisline, vitamina A in C, antioksidanti ... sem že slišala, pravzaprav sem vsakič, ko se je s fotografijama prej in potem po negi na svojem Facebook profilu pohvalila znanka, pošteno trznila. Vse do impulzivnega trenutka, ko sem prejela povabilo na zabavo, ki je bila seveda napovedana že naslednji dan. 

Vedela sem, da čudežna lepotilna zlata maska iz Koreje ne bo dovolj za sprehod po rdeči preprogi.

Potrebujem nekaj močnejšega, nekaj, kar bo mojo kožo pripravilo ali, bolje rečeno, toliko osvežilo, da bo lahko zasijala v vsem svojem sijaju. In ne samo znanka, telefonsko številko mi je pomagal zavrteti spisek hollywoodskih zvezdnikov, ki o negi Intraceuticals trdijo samo najboljše. In tako sem jo poklicala, gospo Branko Pavlović iz lepotnega centra Branka Beauty Center.

Kaj je Intraceuticals?

Terapija temelji na revolucionarni hiperbarični kisikovi tehnologiji (kisik pod pritiskom), s pomočjo katere skozi povrhnjico prodrejo z vitamini obogatena hialuronska kislina in izbrane sestavine ter tako globinsko navlažijo in obnavljajo kožo.

Kaj pomeni Intraceuticals + Boosters?

Intraceuticals + Boosters so štirje močni, ciljno usmerjeni dodatki (vitamin A + Boster, vitamin C + 3 Booster, kolagen + Booster in antioksidant + Booster), ki jih s pomočjo istega postopka potisnejo globoko v kožo ter so namenjeni in prilagojeni za doseganje boljših rezultatov.

Kaj nega obljublja?

Intraceuticals obljublja kratkoročne in hkrati dolgoročne učinke. Tretma zagotavlja takojšnje glajenje obraznih gubic, napetost in navlaženost kože, brez strahu pred rdečino ali draženjem. Izjemen rezultat je viden takoj po prvi terapiji, najbolje pa dan po tem.

Moja izkušnja

Še preden je lepotni terapevtki uspelo pregledati stanje moje kože, sem že zdrdrala vse o svojih težavah, občasnih mozoljih, suhi koži in izrazitih dinamičnih gubicah ter izpostavila željo, da bi bila naslednji dan rada videti, kot da sem se res naspala, vsa sijoča in mladostna. Vmes nama je uspelo ugotoviti, da sva obe levinji po horoskopu in da do lepotnih inovacij čutiva enako strast.

Po pogovoru in pregledu trenutnega stanja kože se je gospa Branka odločila, da bo najboljše rezultate dosegla s kombinacijo učinkovine Atoxelen in postopka Intraceuticals + Boosters (vitamin A + Booster). Z rastlinskim izvlečkom Atoxelen, ki skupaj z vlažilno hialuronsko kislino s pomočjo visokotlačnega kisika prehaja v kožo, bo na mojem obrazu ciljno gladila vse dinamične gube, črtice, dvignila bo predel zgornje veke ob obrvi in poudarila vedno bolj priljubljena lica (izboljšala volumen kože), vitamin A + Booster pa bo poskrbel, da bo moja preobremenjena koža videti bolj čista, pore manj izražene, izboljšal se bo videz neravne površine in globokih gub.

Postopek je izredno prijeten. Hladen curek mešanice zraka in izbranih sestavin pomirja kožo in že med postopkom imaš občutek, da koža postaja bolj in bolj napeta, predvsem pa izpopolnjena od znotraj.

Če bom rekla, da vzhajaš, me boste razumeli v dobrem pomenu besede, kajne? Še zlasti prijetno je, ko so na 'obdelavi' črtice – mislim, da bi se enako počutile vse dame, ki jim s čopičem v fotošopu gladijo gubice. Največje presenečenje pa me je čakalo, ko sem stopila pred ogledalo. Brez rdečine in otekline so se gube na čelu omilile vsaj za 30 odstotkov, medtem ko sta bila obraz in koža vidno spočita. Na delovnem mestu sem takoj naredila fotografijo za spomin. In ker sem želela kar najboljše učinke nege, sem po dogovoru z lepotno terapevtko vse negovalne sestavine na obrazu pustila čez noč, brez čiščenja.

Tisto noč sem spala zelo nemirno (saj veste, priprave na zabavo še niso bile povsem zaključene), a jutranji prizor v ogledalu mi je dokazal, da obljube in hvale vseh navdušencev le niso iz trte zvite plačane hvalnice. Brez težav se lahko priključim druščini. Podočnjaki so definitivno potrebovali le malček korektorja, medtem ko sta me najbolj navdušila ten kože in njena čvrstost. Kot bi spala 12 ur.

Konec koncev sem potrebovala en sam obisk, da sem se prepričala o prednostih te napredne nege, tako da se resnično veselim vseh naslednjih obiskov, ki bodo maksimizirali vse najboljše lastnosti postopkov Intraceuticals.

Pripravila Petra Windschnurer

Preberite še: Lepa koža v vseh starostnih obdobjih

Najbolj brano