Izbiramo NAJBOLJŠE lepotne 💅🏼 izdelke najslabšega leta "ever" (prihajajo COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2021)

4. 4. 2021
Izbiramo NAJBOLJŠE lepotne 💅🏼 izdelke najslabšega leta "ever" (prihajajo COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2021) (foto: Cosmopolitan uredništvo)
Cosmopolitan uredništvo

Šibile so se kopalniške police, rodil se je … Cosmopolitan Beauty Awards 2021!

Ko smo po nekajmesečnem zapečkarstvu že skoraj unovčile garancijo za
kavč, smo dekleta z lepotnega Cosmo uredništva v minulih tednih z enosmerno karto odpotovale v domačo kopalnico.

Tole so zapisale na cosmopolitan.si:

Ves svoj čas smo tako posvetile testiranju lepotnih novosti zadnjega leta in se že skoraj atletsko pripravile na Cosmopolitan Beauty Awards 2021, ki bo kmalu ugledal luč sveta. Predstavljaš si ga lahko kot kompas, ki te usmerja v vrvežu lepotnega dogajanja in povzema najboljša kozmetična odkritja preteklega leta.

Na našem lepotnem popotovanju so se nam pridružili tudi strokovni žiranti, ki so že vrsto let uveljavljena imena slovenskega lepotnega parketa! Obljubimo ti, da jih boš spoznala prav kmalu, do takrat pa imamo zate novičko!

Kot našo častno žirantko medse vabimo prav tebe, glas za svoje favorite med nominiranci pa boš lahko oddala od 29.4 do 9. 5. 2021. Tvoja edina naloga je, da do takrat spremljaš cosmopolitan.si, 29.4 pa se ne pozabi ustaviti v tebi najbližji trafiki, kjer te bo pričakal svež izvod Cosmopolitan revije z vsemi objavljenimi nominiranci.

Pssst! 🤫 Res ne zamudi naslednje številke Cosmopolitana, v kateri bomo razkrili vse nominirance. Potrebovali bomo tudi tvoje glasove! 

Pripravili: Ajda Gregorc in Nina Skok

Fotografije: Cosmopolitan uredništvo, GIPHY