Se vaša koža prehitro stara? To so 4 koraki, ki bodo to preprečili

Okoljski dejavniki, pomanjkanje spanja in stres poškodujejo bariero kože in so krivi za suho in pusto kožo ter tudi za njeno staranje. Če sledite tem 4 korakom, se boste temu izognile.

Promocijsko sporočilo, 2. 4. 2021
Se vaša koža prehitro stara? To so 4 koraki, ki bodo to preprečili - Foto: PROFIMEDIA, https://www.instagram.com/natashamernik/, Promocijsko gradivo

Pri Neutrogeni se dobro zavedajo, da je hidracija prvi pogoj za zdrav videz kože. Nova linija Hydro Boost® koži zato nudi vlago, ki jo potrebuje čez dan. Zahvaljujoč Hyaluronic Gel matrix tehnologiji, se to zgodi točno takrat, ko je vaša koža izsušena. To dejstvo je preizkusila in potrdila tudi že marsikatera slovenska lepotna vplivnica.

Okoljski dejavniki, pomanjkanje spanja in stres poškodujejo povezanost keratinocitov in kožno pregrado, s tem pa omogočijo vlagi, da izhlapi. Rezultat je pusta in suha koža, pojavijo se gube. S tem namenom je Neutrogena®, ki že skoraj eno stoletje zagotavlja učinkovito nego kože obraza in telesa, razvila edinstveno inovacijo s hialuronsko gel matrix tehnologijo, ki vlaži in obnavlja kožo neposredno, od znotraj navzven in obratno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀N I K A K A R (@nikakar)

Zahvaljujoč svojemu učinkovitemu delovanju zadrži vlago znotraj kože. Formula ustvari »skladišče vlage«, iz katerega se vlaga nenehno sprošča v kožo ter jo tako ohranja navlaženo in čvrsto. Vsebuje hialuronsko kislino, ki zadrži do 1.000-kratnik svoje teže v vodi. Hkrati, zahvaljujoč glicerinu in olivnemu olju, krepi kožno bariero in preprečuje izgubo vlage, rezultat pa je mehak in gladek videz kože.

Da bo vaša koža pravilno oskrbljena, je priporočljivo slediti tem 4 korakom nege, ki jih potrjujejo tudi slovenske vplivnice:

Ste vedele, da je glede na zadnje študije onesnaženost zraka pomemben dejavnik prezgodnjega staranja?

Onesnaženost zraka je, glede na zadnje raziskave o izpostavljenosti, dejavnik prezgodnjega staranja kože. In ker ta močno narašča, narašča tudi njen vpliv na kožo. Znanstveniki so zato osredotočeni na škodo, ki jo koži povzročajo onesnaževalci zraka, saj zamašijo pore, dehidrirajo kožo in vodijo v prezgodnje staranje – prodrejo globoko v kožo, povzročajo izsušenost, vse to pa pospeši staranje kože.

Rešitev je, da pravilno očistimo in razstrupimo kožo s primernimi proizvodi. Novi Neutrogena® Skin Detox asortiman za boj proti strupom in onesnaževalcem je razvit v pomoč koži, da ta ponovno pridobi svoj izgubljeni sijaj, ne da bi jo izsušil. Glikolna kislina izhaja iz sladkornega trsa in je moderen trend v strokovni kozmetologiji. Priporočena je zaradi svojega učinkovitega luščilnega delovanja, zahvaljujoč mikrogranulam, ki prodrejo globoko v pore in jih očistijo vseh ujetih nečistoč, ne da bi dražile kožo.

Posebna prednost Skin Detox asortimana je, da ne izsuši kože, saj ohrani vso potrebno vlago v koži ter ji pomaga povrniti izgubljeno mehkobo in sijaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Mernik (@natashamernik)

Da bo vaša koža pravilno očiščena, je priporočljivo slediti tem 3 korakom nege:

Več o linijah Hydro Boost in Skin Detox preberite na neutrogena.si.

Najbolj brano