Gube na obrazu? Ti triki delajo čudeže!

Gube nastanejo zaradi kombinacije različnih dejavnikov. Ponujamo vam pet odličnih nasvetov, da bi jih predvideli in preprečili. Poslovite se od gub, še preden se pojavijo.

Promocijsko sporočilo, 6. 12. 2016
Gube na obrazu? Ti triki delajo čudeže! - Foto: Shutterstock

1. Tisto kar ješ je prav tako pomembno kot tisto, kar daješ na kožo

Pravilno uravnotežena prehrana in uživanje nekaterih živil sta ključnega pomena za mladost in v boju proti gubicam.

Proti gubam se lažje borimo z uživanjem grškega jogurta (vir beljakovin in probiotikov, ki ugodno vplivajo na zdravje kože), mandeljnov (vir zdravih maščob in vitamina E), borovnic (polne antioksidantov), ohrovta (bogat z vitaminom A), lososa, sardin in tune (bogat vir omega 3 maščobnih kislin) ter zelenega čaja. Pomembno pa je tudi, da popijemo dovolj tekočine, da je koža dovolj hidrirana.

2. Dober spanec je zlata vreden

Pomanjkanje spanja vsekakor posrka iz kože zdrav sijaj. Če premalo spimo, je naš organizem pod stresom in nadledvična žleza začne proizvajati več kortizola. Ta blokira proizvodnjo kolagena, brez katerega naša koža izgubi elastičnost in zdrav sijaj ter postane suha. Če je le mogoče se odpravljajte spat še pred polnočjo in si privoščite vsaj 7 urni krepčilni spanec.

3. Zaščita pred UV- žarki sonca 

Eden glavnih vzrokov ekstrinzičnega ali zunanjega staranja so poškodbe, ki jih povzročajo UV-žarki sonca. Tudi v oblačnih in zimskih dneh dneh so možne resne poškodbe kože. Da bi preprečili dolgoročne poškodbe, vedno, ko ste na prostem, uporabite ustrezen izdelek za zaščito pred soncem.

4. Pomagate si lahko s preprostimi vajami

Vadbo začnite z zaprtimi očmi. Dlani podrgnite drugo ob drugo, da se segrejejo, nato jih položite na oči in rahlo pritiskajte na področje okoli oči. Nato kazalec in sredinec obeh rok postavite v obliko črke V. Pritisnite s kazalcema na zunanji kotiček očesa, sredinca pa na notranji kotiček očesa ter hitro dvigajte in spuščajte kožo pod očmi. Med vajo ne mežikajte, ampak imejte oči ves čas zaprte ali odprte. Ponovite 10-krat.

5. Uporabite najboljše nege proti gubam

Linija izdelkov Vichy Liftactiv Supreme je bila posebej razvita za delovanje na znake staranja čez dan in zagotavlja neprekinjeno korekcijo teh znakov, ki traja ves dan. S posebno visoko koncentracijo močnih aktivnih sestavin proti staranju pomaga ohraniti kožo gladko, bleščečo in zdravega videza ne glede na čas dneva!

Preobrazite svoje gube v nasmeh z Liftactivom

Linija izdelkov Vichy Liftactive Supreme skrbi za mlajši videz in pospešeno obnavljanje kože. Ženske, ki so testirale izdelek Liftactive Supreme so na koncu dneva ugotovile, da je njihova koža bolj sveža. 10 znakov staranja je vidno izboljšanih. Rezultati pa so vidni že po 10 dneh.  Koža je na videz bolj čvrsta in gube so vidno zmanjšane. #SmileNotWrinkle

Vichy Liftactive

Najbolj brano